Kirjaunelmasta totta! Kirjoita oma kirja 50 päivässä – 50 päivän kirjoitushaaste alkaa 1.1.2023

Aloita vuosi 2023 toteuttamalla kirjaunelmasi!

Kun osallistut mukaan 50 päivän kirjoitushaasteeseen, saat päivittäiset ohjeet ja vinkit etenemiseen sekä joukon muita kirjoittajia tueksesi! Ja tadaa: 50 päivän päästä olet kirjoittanut oman kirjan! Kun etenet tämän haasteen mukana askel askeleelta ja annat joka päivä hetken aikaa kirjoittamiselle, pitelet muutamien viikkojen päästä ikiomaa kirjaa käsissäsi.

50 päivän haaste toteutetaan Kirjoittajaklubin kurssialustalla, jonne sinulla on pääsy yhteensä kolmen kuukauden (3 kk) ajan. Pääset myös jakamaan matkaasi muiden kirjoittajien kanssa keskustelualueilla: ryhmässä on voimaa, joka kannattelee kirjaunelmaasi ja auttaa sinua kulkemaan eteenpäin!

Ilmoittaudu mukaan tästä! (57€)

HUOM! Kirjoittajaklubin jäsenille tämäkin kurssi on ILMAINEN, lue lisää tästä.

Kun osallistut 50 päivän

kirjoitushaasteeseen, saat:

  • Joka päivä kirjoitusvinkin, luovuuden sytykkeen ja/tai harjoituksen, joka inspiroi ja tukee kirjoittamistasi, auttaen sinua etenemään kirjoitusprosessissasi.
  • Vinkkejä ja neuvoja kustantajan löytämiseen, omakustanteen tekemiseen ja kirjan julkaisemiseen kurssin päätteeksi.
  • Muiden kirjoittajien tuen kurssialustalla - ryhmässä on voimaa, joka kannattelee kirjaunelmaasi ja auttaa sinua kulkemaan eteenpäin!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan taidoistasi, kokemuksestasi ja taustastasi riippumatta. Riittää, kun sinulla on intoa, uteliaisuutta ja ehkä ripaus positiivista luovaa hulluutta lähteä kokeilemaan, millaiseen seikkailuun haaste vie sinut mukanaan! Vaikka haasteen tavoite on tehdä kirjaunelmasta totta, voit suhtautua haasteeseen lempeydellä, uteliaisuudella ja luovuudella suorittamisen sijaan.

Kyllä, kiitos! Ilmoittaudun mukaan! (57€)
Lopulta ei ole väliä sillä, onko kirjasi yhden vai kolmensadan sivun mittainen luomus. Tai ehkä se on kuvakirja? Tässä haasteessa ei oleellista ole myöskään, saatko aikaan bestsellerin tai mestariteoksen. Tärkeintä on kirjoittaa ja kokeilla, millainen teos sinulta syntyy. Onnistut siis haasteessa varmasti: vähintäänkin haastamaan itseäsi, kokeilemaan jotain uutta ja oppimaan lisää paitsi kirjoittamisesta, ehkä myös itsestäsi. Jos saat koko haasteen aikana aikaan yhden sivun tekstiä, niin laitetaan se kansiin ja kerrotaan, että sinä teit sen! Kirjoitit maailman ensimmäisen yksisivuisen kirjan. 
Ilmoittaudu mukaan tästä!

Kirjaunelmista totta ilon ja inspiraation kautta!

Haasteen aluksi pääset ideoimaan ja unelmoimaan kirjaasi ohjatusti. Saat haasteen aikana joka päivä vinkkejä, inspiraatiota ja kannustusta kirjoittamiseen 50 päivän ajan! Kirjaa kirjoitetaan ilon, luovuuden ja inspiraation kautta, ei väkisin vääntämällä.

Saat vinkkejä ja neuvoja kirjasi julkaisuun

Saat haasteen päätteeksi neuvoja ja vinkkejä niin omakustanteen ja e-kirjan tekemiseen kuin kustantajan löytämiseenkin. Sinun ei tietenkään ole pakko julkaista kirjaasi, ellet itse halua. Voit säilyttää sen omana salaisuutenasi tai jakaa kirjan vaikkapa sinulle rakkaalle ihmiselle luettavaksi. Tai sitten voit julkaista kirjasi ja myydä sitä suurelle yleisölle!

Inspiroiva kirjoittaijen yhteisö tukenasi

Kurssialustalla tapaat lukuisia muita kirjoittajia ympäri Suomea. Voit jakaa matkaasi muiden kirjoittajien kanssa ja inspiroitua heidän kirjoistaan. Ryhmässä on voimaa! Löydät motivaatiota ja uutta virtaa kirjoittamiseen kannustavan yhteisön tuella.

Kokemuksia tältä kurssilta:

"Vaikka uskoinkin toisaalta 50 päivän haasteeseen – varasin mieleeni kaikki selitykset, miksi olen luovuttanut tai en onnistunut. Mutta mitä! Tarina on editointia vaille valmis. En tarvitse selitystä. Kiitos kaikille, jotka olette jakaneet kokemuksianne haasteen ajalta. Kiitos Martan tiimille upeasti rakennetusta kurssista." 

-Minna, kurssin osallistuja

"Kirja on kirjoitettu. Unelma, jota olen kantanut sydämessäni vuosia, sai ajan ja paikan syntyä. Superisot kiitokset "kätilönä" toimineelle Martalle ja Kirjoittajaklubille!"

-Anna-Kaisa, kurssin osallistuja

"Haluan kiittää Marttaa ja teitä kaikkia kirjoittajakavereita mielenkiintoisesta ja hyvin ohjatusta matkasta kohti valmista teosta.
Kurssi on antanut minulle juuri sen tuen, kehyksen ja aikataulun, jota tarvitsin. Sain paljon uusia työkaluja kirjoittamisprosessiini ja muistutuksia unholaan jääneistä nikseistä. Tärkeätä on ollut myös kanssakirjoittajien myötäeläminen."

-Sirpa, kurssin osallistuja

Tietoa kurssin ohjaajasta

Tässä haasteessa ohjaajana toimii Kirjoittajaklubin perustaja, yrittäjä ja kirjoittamisen ohjaaja Martta Tervonen. Martta on kirjoittanut kolme kirjaa, toiminut kolumnistina, viestintäjohtajana ja bloggaajana sekä ohjannut lukuisia luovuuteen ja kirjoittamiseen liittyviä kursseja useiden vuosien ajan. Koulutukseltaan Martta on oikeustieteen maisteri (OTM). Martan ohjaustyyli kursseilla on ihmisläheinen ja lämmin, inspiroiva ja aina kannustava. Martta on sitä mieltä, että unelmat kannattaa toteuttaa eläessään, eikä vasta sen jälkeen.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

Kirjaunelmista totta! Kirjoita oma kirja 50 päivässä - 50 päivän kirjoitushaaste

Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi haasteessa!  Aloitamme haasteen 1.1.2023, jolloin ensimmäiset materiaalit tulevat saatavillesi kurssialustalla!

Ilmoittaudu mukaan tästä!