Kirjoittajan palautepalvelu – Meiltä saat henkilökohtaista palautetta teksteistäsi!

Kirjoittajaklubin uusi arvostelupalvelu eli Kirjoittajan palautepalvelu on nyt auki! Lähetä tekstisi meille, niin saat kattavan, kehittävän ja kannustavan, kirjallisen palautteen kirjoittamisen ammattilaiselta.

Katso hinnat tästä

Palautteen avulla kehityt kirjoittajana ja saat uutta virtaa kirjoittamiseen!

Omalle tekstilleen sokeutuu helposti. Kirjoittajana et välttämättä itse näe oman tekstisi toimivuutta (tai toimimattomuutta) ja pieniä yksityiskohtia, joita viilaamalla tekstistäsi tulisi timantti. Joskus taas kirjoittaminen vain junnaa paikallaan, ja kannustava palaute ulkopuoliselta lukijalta auttaa sinua eteenpäin ja tuo lisää virtaa kirjoittamiseen.

Tekstin luetuttaminen ulkopuolisella kirjoittamisen ammattilaisella kannattaa! Saat tuoreen, ulkopuolisen lukijan näkemyksen tekstistäsi, sen vahvuuksista ja kehityskohteista. Löydät uusia näkökulmia, varmuutta ja intoa kirjoittamiseen – ja kehityt kirjoittajana!

Palautteemme on aina kannustavaa ja kehittävää, eteenpäin ohjaavaa. Poimimme teksteistäsi esiin niin vahvuutesi kuin kehityskohteesi kirjoittajana!

Sopii kaikenlaisille kirjoittajille ja tekstilajeille

Olitpa sitten kirjoittamassa romaania, tietokirjaa, henkilökohtaisia muistelmia, blogia, kolumnia, novellia, esseetä, runokokoelmaa tai vaikka aforismeja, palautepalvelumme on olemassa sinua varten! Voit olla kirjoittamisen suhteen joko aloittelija tai jo pidemmälle edistynyt kirjoittaja.

Perehdymme tekstiisi huolellisesti ja annamme kattavan palautteen, joka auttaa sinua eteenpäin kirjoittajana. Kirjallisessa palautteessa kommentoimme esimerkiksi tekstin sujuvuutta ja kieltä, kielenhuollollisia seikkoja, rakennetta, juonen toimivuutta, vaikuttavuutta ja uskottavuutta, henkilöhahmoja, dialogia, tyyliä ja koko tekstin kokonaisuutta.

Päävastuullisena palautteen antajana toimii Kirjoittajaklubin perustaja, kirjoittamisen ohjaaja Martta Tervonen, mutta palaute voi tulla myös muilta ohjaajiltamme (tutustu meihin tarkemmin täällä).

Palautetta helposti parilla klikkauksella!

Palautteen saanti on tehty nyt mahdollisimman helpoksi!

1. Valitset tältä sivulta alta sivumäärän, josta haluat palautetta ja suoritat maksun sen perusteella.

2. Lähetät maksun jälkeen tekstin meille sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen [email protected].

3. Saat kirjallisen palautteen paluuviestinä sähköpostiisi viimeistään noin kolmen kuukauden (3kk) kuluessa tekstisi saapumisesta (lyhyemmät tekstit jopa 2–3 viikossa – aikataulu riippuu tekstisi pituudesta sekä jonotilanteesta palautepalvelussamme). 

Jos kaipaat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää vielä ennen tekstisi lähettämistä, niin perustajamme Martta vastaa sinulle mielellään osoitteessa [email protected].

Ohjeet tekstin lähettämiseen

Lisää tekstisi sähköpostiviestin liitteeksi Word- (doc. tai docx.), Pages- tai PDF-tiedostona. A4-kokoinen sivu, fonttikoko 12, riviväli 1,5. Maksimissaan niin monta sivua kuin valitsemasi paketti kattaa (löydät hinnaston alempaa tältä sivulta).

Puhumme tässä "sivuista" ja viittaamme sillä A4-kokoiseen dokumenttiin. Huomioithan, että yksi A4-kokoinen sivu (liuska) on n. 1,5 sivua painettuna eli jos sinulla on esim. 150-sivuinen käsikirjoitus, tulee siitä lopulta painettuna huomattavasti pidempi, n. 225-sivuinen kirja.

Kirjoita sähköpostiin lyhyt saateviesti, jossa kerrot napakasti tekstisi taustasta ja itsestäsi ja tavoitteistasi kirjoittajana. Jos sinulla on erityinen toive, mihin kaipaat palautetta tai uutta näkökulmaa, niin kerro se viestissäsi!

Laita viestisi otsikoksi sana: PALAUTEPALVELU. 

HUOM! Tärkeää! Voit lähettää vain yhden tekstikokonaisuuden kerralla eli esimerkiksi palaute 4-20 sivun mittaisesta tekstistä tarkoittaa, että voit lähettää yhden max. 20 sivun mittaisen tekstin (ei siis esim. viittä neljän sivun mittaista tekstiä). Runoja voit kuitenkin lähettää useamman niin, että sijoitteluna on yksi runo per sivu.

 

Hinnasto – Valitse palvelu sivumäärän perusteella:

Kirjoittajaklubin jäsenille / Kirjoittajan vuoden osallistujille palautepalvelun hinnat -50%. Löydät ohjeet ALE-hinnan hyödyntämiseen Kirjoittajan vuoden kurssialustalta!

Tällä hetkellä voimme vastaanottaa max. 150 sivun mittaisia tekstejä.

Palvelumme on uusi ja kehitämme sitä jatkuvasti: Huomioithan, että esimerkiksi hinnastoon ja muihin palvelun yksityiskohtiin voi tulla muutoksia jatkossa, kun saamme kokemusta siitä, miten palvelumme lähtee toimimaan.