Kirjoittajan vuosi 2024 – Kirjoittajaklubin VIP-jäsenyys vuodeksi! (nyt vain 10€/kk*) 

Tarjoushinta voimassa vain hetken, toimi heti!

*maksetaan vuodeksi kerralla (120€/12kk)

Tämä kirjoittajan unelmapaketti sisältää kursseja ja webinaareja reilusti yli tuhannen euron (1000€) edestä: 15+ kirjoittajakurssia, 20+ webinaaria, 250+ inspiroivaa jaksoa ja tehtävää, joiden avulla sytytät luovuutesi ja kehityt kirjoittajana! Yhdellä kertamaksulla saat käyttöösi inspiroivan valikoiman kursseja, webinaareja ja yhteisiä kirjoittajailtoja – ja pääset kokemaan kirjoittamisen iloa yhdessä satojen muiden kirjoittajien kanssa! 

Katso tarkka lista pakettiin kuuluvista kursseista ja webinaareista alempaa tältä sivulta.

Hanki Kirjoittajan vuosi tästä! (Pankkikorttimaksu tai Paypal) - Nyt vain 120€/12kk
Hanki Kirjoittajan vuosi tästä! (Verkkopankkimaksu) - Nyt vain 120€/12kk

Löydä kirjoittamisen palo ja toteuta kirjoittajaunelmasi!

Paketti sisältää entistäkin suuremman ja järisyttävämmän valikoiman kursseja, webinaareja ja kirjoittajailtoja koko vuoden ajaksi käyttöösi yhdellä kertamaksulla. Kaikki kurssit ruokkivat luovuuttasi, inspiroivat sinua toteuttamaan kirjoittajaunelmiasi ja auttavat kehittymään kirjoittajana!

Kehity kirjoittajana ja anna aikaa luovuudellesi!

Pakettiin kuuluu ilmaisena useita webinaareja ja kirjoitusiltoja verkossa vain ryhmäläisille. Voit osallistua mukaan livenä tai katsoa tallenteet myöhemmin kurssialustalta, aina omaan tahtiin! Jos haluat henkilökohtaista palautetta teksteistäsi, on palautepalvelumme sinulle -50% edullisempi.

Inspiroiva yhteisö tukee ja kannustaa sinua 

Kirjoittajaklubin kursseilla on mukana jo yli 3000 erilaista kirjoittajaa ympäri Suomea! Pääset jäsenenä mukaan kannustavaan kirjoittajien yhteisöön ja voit jakaa kokemuksiasi ja tekstejäsi kurssialustan keskustelualueilla. Ryhmän tuki inspiroi ja kannattelee sinua eteenpäin kirjoittajana!

"Ihan huippu! Ekat viikot on takana ja tämä on tosissaan auttanut tuomaan rutiinia ja uskallusta kirjoittamiseen! Lämmin suositus!"

Katja

Kirjoittajan vuoden osallistuja

“Olen mukana kurssilla ja olen ollut tyytyväinen alkuun, inspiraatio ja ennen kaikkea halu kirjoittaa on löytynyt uudelleen.” 

Sari

Kirjoittajan vuoden osallistuja

“Minulla on kokemuksia kahdesta eri kurssista viime vuoden ajalta. Innostuin kirjoittamaan juuri saamieni inspiraatioiden ja tehtävien avulla. Syntyi kirja, mitä en koskaan olisi uskonut.”

Liisi

Kirjoittajan vuoden osallistuja

Liity joukkoon!

Kirjoittajan vuosi sisältää:

 Voit aloittaa yllä listatut olemassa olevat Kirjoittajaklubin kurssit milloin tahansa vuoden aikana ja käydä niitä omaan tahtiin.

HUOM! Tämä paketti ei sisällä henkilökohtaista ohjausta tai palautetta teksteistäsi, mutta jäsenenä saat -50% alennuksen Kirjoittajaklubin palautepalvelusta

Vuoden aikana järjestämme verkossa etäyhteydellä noin 5kpl live-webinaareja / kirjoitusiltoja, jotka ovat ilmaisia vuosiryhmäläisille.

Mitä vuosijäsenyys EI sisällä?

 • Pakollisia suoritteita tai velvoitetta käydä kursseja tai osallistua mihinkään, mihin et halua

 • Kokoontumisia tai pakollista läsnäoloa tietyssä paikassa tiettyyn kellonaikaan (eli kaikki tapahtuu verkon välityksellä)

 • Henkilökohtaista ohjausta tai palautetta teksteistä
 • Osa Kirjoittajaklubin verkkokursseista ei sisälly vuosijäsenyyden hintaan, mutta voit halutessasi osallistua niillekin erillisellä maksulla

 

Kenelle Kirjoittajaklubin jäsenyys sopii?

Kirjoittajan vuosi sopii esimerkiksi Sinulle, joka:

 • Haaveilet kirjoittamisesta, muttet oikein tiedä mistä aloittaa TAI et meinaa löytää kirjoittamiselle aikaa tai motivaatiota

 • Haluat kirjoittaa itsellesi tärkeistä asioista ja käyttää kirjoittamista itseilmaisun ja kenties myös itsetuntemuksen kehittämisen välineenä

 • Etsit kirjoittamiseen (tai vaikka koko elämääsi) uutta inspiraatiota ja luovuuden virtaa

 • Olet kiinnostunut luovuudesta ja haluat vahvistaa omia luovia voimavarojasi

 • Kaipaat tukea ja kannustusta kirjoittamiseesi

 • Tahdot kokeilla kirjoittajana uusia juttuja ja löytää tai vahvistaa omaa ääntäsi

 • Haluat tehdä kirjoittamisesta tavan tai rutiinin, joka tuo sinulle energiaa ja merkitystä

 • Haaveilet oman kirjan kirjoittamisesta tai esimerkiksi blogin, podcastin tms. tekemisestä

Kenelle se ei sovi?

 • Kirjoittajan vuosi ei välttämättä sovi sinulle, jos etsit ennen kaikkea täsmällisiä sääntöjä ja ohjeita kielenhuoltoon tai kirjoitustekniikkaan, sillä keskitymme enemmälti jokaisen omaan luontaiseen tapaan tuottaa tekstiä ja luoda uutta rohkeammin, vapaammin ja luovemmin luontevasti omalla tyylillään 

Miksi tämä jäsenyys on olemassa?

Kirjoittajan vuosi on ollut olemassa jo vuodesta 2021 lähtien keräten mukaansa tuhansia kirjoittajia ympäri Suomea. Haluamme tarjota tämän paketin kautta sinulle laajan kattauksen erilaisia kursseja ja hyödyllisiä sisältöjä kirjoittamisen tueksi: ennen kaikkea inspiraatiota, kirjoittamisen iloa ja luovuuden virtaa! Uskomme myös, että ryhmässä on voimaa. Kun joukko erilaisia kirjoittajia kokoontuu tämän ryhmän yhteydellä yhteen, niin koko ryhmän energia ja innostus kannattelee ja tuo jokaiselle osallistujalle uudenlaista luovuutta ja energiaa kirjoittamiseen.

Kirjoittajan vuotesi käynnistyy, kun hankit jäsenyyden ja jäsenyys on voimassa vuoden (12kk) ajan aloituksestasi. Kaikki materiaalit ja kurssit ovat siis käytössäsi kokonaisen vuoden ajan ja voit edetä täysin omaan tahtiin.

Liity mukaan! (koko vuosi yhdellä kertamaksulla nyt vain 120€)

Inspiroidu, kehity kirjoittajana ja löydä entistäkin vahvempi yhteys luovuuteesi.

Mitä jos tekisit kirjoittajaunelmistasi totta? Mitä jos antaisit aikaa ja tilaa kirjoittamiselle ja luovuudellesi? Heittäydy mukaan luovuuden soljuvaan virtaan yhdessä Kirjoittajaklubin kanssa ja lähde inspiroivalle matkalle kohti vapaampaa, luovempaa, rohkeampaa ja aidompaa kirjoittamisen taikaa!

Liity mukaan heti!