Kirjoittajan vuosi: Kirjoittajaklubin VIP-jäsenyys vuodeksi! (150€/koko vuosi, paketin arvo reilusti yli 1000€)

Aloita kirjoittaminen heti! Yhdellä maksulla saat käyttöösi lähes kaikki Kirjoittajaklubin kurssit ja webinaarit. Kursseja reilusti yli 1000€ edestä. Voit aloittaa vuosijäsenyyden heti tähän hintaan vielä syyskuun 2021 ajan. 

Löydät tarkan listan pakettiin kuuluvista kursseista alempaa tältä sivulta. Jäsenyys on saatavilla tähän hintaan rajoitetun ajan ja paikkoja on rajattu määrä. Suosittelemme lämpimästi, että aloitat kirjoittamisen kanssamme heti!

00

PV

00

H

00

MIN

00

SEK

Hanki VIP-jäsenyys vuodeksi tästä! (150€/koko vuosi)

Löydä kirjoittamisen palo ja toteuta kirjoittajaunelmasi!

Paketti sisältää kursseja laidasta laitaan, luovasta kirjoittamisesta kielenhuoltoon (löydät listan kursseista alempaa tältä sivulta)! Kaikki kurssit villitsevät luovuuden liekkiäsi ja inspiroivat sinua toteuttamaan kirjoittajaunelmiasi. 

Kehity kirjoittajana ja anna aikaa luovuudellesi!

Pakettiin kuuluu ilmaisena myös webinaareja ja kirjoitusiltoja verkossa vain ryhmäläisille (arvo 100-200€). Voit osallistua mukaan livenä tai katsoa tallenteet myöhemmin kurssialustalta, aina omaan tahtiin!

Inspiroiva yhteisö tukee ja kannustaa sinua 

Kirjoittajan vuodessa on mukana jo yli 400 erilaista kirjoittajaa ympäri Suomea! Pääset mukaan salaiseen VIP-vuosijäsenten Facebook-ryhmään ja voit jakaa kokemuksiasi ja tekstejäsi kurssialustan keskustelualueilla.

Mitä jos tekisit kirjoittajaunelmistasi totta?

Mitä jos antaisit aikaa ja tilaa kirjoittamiselle ja luovuudellesi? Heittäydy mukaan luovuuden soljuvaan virtaan yhdessä Kirjoittajaklubin VIP-ryhmän kanssa ja lähde inspiroivalle matkalle kohti vapaampaa, luovempaa, rohkeampaa ja aidompaa kirjoittamisen taikaa!

Voit liittyä mukaan koko vuodeksi tai vaikka yhdeksi kuukaudeksi – kuukausijäsenyys ei sido mihinkään, vaan voit olla mukana juuri niin monta kuukautta kuin haluat!

Olemme koonneet Kirjoittajaklubin jäsenyyteen nyt huikean paketin suosituimpia kurssejamme ja täysin uusia vielä julkaisemattomia verkkokursseja sekä vain jäsenille suunnattuja live-webinaareja ja kirjoitusiltoja verkossa!

Lisäksi pääset mukaan inspiroivaan kirjoittajien yhteisöön ja salaiseen Facebook-ryhmään, jossa muut kirjoittajat kannustavat sinua eteenpäin ja jakavat omia vinkkejään sekä edistymistään vuoden aikana.

Yhdellä maksulla saat käyttöösi lähes kaikki Kirjoittajaklubin kurssit ja tuotteet (arvo yli 1.000€) sekä ryhmän, jonka energia kantaa sinua kirjoittajana eteenpäin kohti unelmiasi!

Kirjoittaminen tekee hyvää. Usein on kuitenkin hankalaa löytää aikaa tai energiaa istahtaakseen alas ja ottaakseen kynän oikeasti käteen. Tämän paketin avulla kaivat esiin sisäisen Hemingwaysi ja pääset sisään sujuvaan, vapaaseen ja antoisaan kirjoittamisen virtaan.

Voit tulla mukaan tasosta, taustasta ja taidoista riippumatta. Yksi tämän ryhmän vahvuuksista on se, että mukana on monenlaisia kirjoittajia ympäri Suomen!

Hanki VIP-vuosijäsenyys tästä! (150€)

"Ihan huippu! Ekat viikot on takana ja tämä on tosissaan auttanut tuomaan rutiinia ja uskallusta kirjoittamiseen! Lämmin suositus!"

Katja

Kirjoittajan vuoden osallistuja

“Olen mukana kurssilla ja olen ollut tyytyväinen alkuun, inspiraatio ja ennen kaikkea halu kirjoittaa on löytynyt uudelleen.” 

Sari

Kirjoittajan vuoden osallistuja

“Minulla on kokemuksia kahdesta eri kurssista viime vuoden ajalta. Innostuin kirjoittamaan juuri saamieni inspiraatioiden ja tehtävien avulla. Syntyi kirja, mitä en koskaan olisi uskonut.”

Liisi

Kirjoittajan vuoden osallistuja

Liity joukkoon!

Kirjoittajan vuosi sisältää:

 • "Kirjoittajan vuosi" -verkkokurssi, jolle tulee uutta vain jäsenille suunnattua materiaalia kuukausittain (arvo 200€)

 • Miki Liukkosen kirjoittajakoulu -verkkokurssi (arvo 65€)

 • Luovan kirjoittamisen verkkokurssi: Löydä kirjoittamisen ilo ja flow! (arvo 45€)

 • Luovan kirjoittamisen jatkokurssi: Uutta virtaa ja iloa kirjoittamiseen! (arvo 49€)
 • Kirjaunelmasta totta! Kirjoita oma kirja 50 päivässä: Kirjoittajaklubin 50 päivän kirjoitushaaste (arvo 65€)
 • Kielenhuollon tehokurssi: Kertaa kirjoitussäännöt ja kirjoita sujuvammin! (arvo 49€)
 • Kirjoita unelmasi esiin! Lempeä ja inspiroiva kirjoitusmatka omien unelmiesi maailmaan -verkkokurssi (arvo 37€)

 • Inspiroidu bloggaamaan! Blogikirjoittamisen verkkokurssi (arvo 45€)

 • Vaikuttavan viestinnän mestari: Näin kirjoitat myyviä ja vaikuttavia tekstejä! -verkkokurssi (arvo 65€)

 • Aivan paskojen tekstien kurssi: Kirjoita niin huonosti kuin osaat! -verkkokurssi (arvo 13,13€)

 • Mahdollisia muita vuoden aikana julkaistavia uusia verkkokursseja (arvo yht 100-500€)!

 • Webinaariarkisto, joka sisältää tallenteet lähes kaikista Kirjoittajaklubin webinaareista vuodesta 2020 alkaen (arvo useita satoja euroa)
 • Webinaarit / kirjoitusillat / kirjoittajatapaamiset verkossa vain ryhmäläisille (vuoden aikana noin 5kpl, arvo 100-200€)
 • Suljettu Facebook-ryhmä sekä keskustelufoorumit kurssialustalla

Voit aloittaa yllä listatut olemassa olevat Kirjoittajaklubin kurssit milloin tahansa vuoden / kuukauden aikana ja käydä niitä omaan tahtiin. Lisäksi vain jäsenille avoin, oma ”Kirjoittajan vuosi” -verkkokurssi on käynnissä koko vuoden ajan, ja sinne tulee uutta inspiroivaa materiaalia kuukausittain.

Suljetussa Facebook-ryhmässä voit jakaa omia tekstejäsi ja kokemuksiasi kannustavassa ilmapiirissä sekä saada palautetta ja antaa palautetta muille! 

Vuoden aikana järjestämme verkossa etäyhteydellä noin 5kpl live-webinaareja / kirjoitusiltoja, jotka ovat ilmaisia vuosiryhmäläisille.

Mitä jäsenyys EI sisällä?

 • Pakollisia suoritteita tai velvoitetta käydä kursseja tai osallistua mihinkään, mihin et halua

 • Kokoontumisia tai pakollista läsnäoloa tietyssä paikassa tiettyyn kellonaikaan (eli kaikki tapahtuu verkon välityksellä)

 • Henkilökohtaista ohjausta tai palautetta teksteistä
 • Osa Kirjoittajaklubin verkkokursseista ei sisälly VIP-jäsenyyden hintaan (mm. Vapaan kirjoittamisen verkkokurssi, Matalan kynnyksen runopaja ja Lyhytproosan verkkokurssi), mutta voit halutessasi osallistua niillekin erillisellä maksulla

 • Osa Kirjoittajaklubin maksullisista live-webinaareista ja kirjoitusilloista verkossa ei sisälly jäsenyyteen, mutta voit halutessasi osallistua niihinkin erillisellä maksulla

Mitä jos olen jo osallistunut useille tai kaikille listassa mainituille kursseille? Kannattaako minun silti tulla mukaan?

Kirjoittajan vuosi tarjoaa useita uusia, aiemmin julkaisemattomia verkkokursseja ja live-webinaareja. Lisäksi vuoteen kuuluu ryhmän tuki koko vuoden ajan. Vastaus on siis kyllä, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kenelle VIP-vuosijäsenyys tai kuukausijäsenyys sopii?

Kirjoittajan vuosi sopii esimerkiksi Sinulle, joka:

 • Haaveilet kirjoittamisesta, muttet oikein tiedä mistä aloittaa TAI et meinaa löytää kirjoittamiselle aikaa tai motivaatiota

 • Haluat kirjoittaa itsellesi tärkeistä asioista ja käyttää kirjoittamista itseilmaisun ja kenties myös itsetuntemuksen kehittämisen välineenä

 • Etsit kirjoittamiseen (tai vaikka koko elämääsi) uutta inspiraatiota ja luovuuden virtaa

 • Olet kiinnostunut luovuudesta ja haluat vahvistaa omia luovia voimavarojasi

 • Kaipaat tukea ja kannustusta kirjoittamiseesi

 • Tahdot kokeilla kirjoittajana uusia juttuja ja löytää tai vahvistaa omaa ääntäsi

 • Haluat tehdä kirjoittamisesta tavan tai rutiinin, joka tuo sinulle energiaa ja merkitystä

 • Haaveilet oman kirjan kirjoittamisesta tai esimerkiksi blogin, podcastin tms. tekemisestä

Kenelle se ei sovi?

 • Kirjoittajan vuosi ei välttämättä sovi sinulle, jos etsit ennen kaikkea täsmällisiä sääntöjä ja ohjeita kielenhuoltoon tai kirjoitustekniikkaan, sillä VIP-vuoden aikana keskitymme enemmälti jokaisen omaan luontaiseen tapaan tuottaa tekstiä ja luoda uutta rohkeammin, vapaammin ja luovemmin luontevasti omalla tyylillään 

Miksi tämä jäsenyys on olemassa?

Olemmeko siis hulluja, kun tarjoamme näin arvokkaan paketin näin pienellä hinnalla? Ehkä, kenties, vähäsen. Haluamme kuitenkin nyt kokeilla uudenlaisia tapoja koota kirjoittajia yhteen ja tarjota Kirjoittajaklubin palveluja helpolla, sujuvalla ja yksinkertaisella tavalla. Emme vielä tiedä, tulemmeko toistamaan tätä tarjousta tulevaisuudessa tai kuinka pitkään tämä tarjous on auki. Haluamme tarjota tämän paketin kautta sinulle jotain erityistä.

Uskomme myös, että ryhmässä on voimaa. Kun joukko erilaisia kirjoittajia kokoontuu tämän ryhmän yhteydellä yhteen, niin koko ryhmän energia ja innostus kannattelee ja tuo jokaiselle osallistujalle uudenlaista luovuutta ja energiaa kirjoittamiseen.

Tämä on erityinen ryhmä ja rajatun ajan voimassa oleva tarjous, joten jos kuulet luovuutesi ja unelmiesi kutsun, niin ilmoittaudu ihmeessä mukaan!

Kirjoittajan vuosi käynnistyy sinun osaltasi silloin kun hankit tämän paketin ja jäsenyytesi on voimassa 12kk ostoksesta, jos hankit vuosijäsenyyden – ja kuukausi kerrallaan, jos hankit kuukausijäsenyyden. Kuukausijäsenyys jatkuu automaattisesti kuukausi kerrallaan, kunnes perut jäsenyyden kurssialustalta. Tarjous on saatavilla vain rajoitetun ajan ja paikkoja on rajattu määrä, joten suosittelemme varaamaan ja varmistamaan oman paikkasi heti, kun tiedät haluavasi tämän paketin.

Liity mukaan! (koko vuosi 150€)

"Ollaksesi kirjoittaja sinun täytyy kirjoittaa eikä suunnitella kirjoittamista."

Mitä jos tekisit kirjoittajaunelmistasi totta? Mitä jos antaisit aikaa ja tilaa kirjoittamiselle ja luovuudellesi? Heittäydy mukaan luovuuden soljuvaan virtaan yhdessä Kirjoittajaklubin VIP-ryhmän kanssa ja lähde inspiroivalle matkalle kohti vapaampaa, luovempaa, rohkeampaa ja aidompaa kirjoittamisen taikaa!

Aloita Kirjoittajan vuotesi heti!