Kirjoittajan vuosi – Kirjoittajaklubin VIP-jäsenyys vuodeksi! (nyt vain 150€/koko vuosi) 

HUOM! Juuri nyt voimassa -20% ALE-hinta (120€) koodilla "LUOVUUS22". Toimi nopeasti!
Tämä kirjoittajan unelmapaketti sisältää kursseja ja webinaareja reilusti yli tuhannen euron (1000€) edestä. Yhdellä kertamaksulla saat HETI käyttöösi inspiroivan valikoiman kursseja, webinaareja ja kirjoittajailtoja vuodeksi – ja pääset kokemaan kirjoittamisen iloa yhdessä satojen muiden kirjoittajien kanssa! 

Löydät tarkan listan pakettiin kuuluvista kursseista alempaa tältä sivulta. Jäsenyys on saatavilla tähän hintaan rajoitetun ajan ja paikkoja on rajattu määrä. Suosittelemme lämpimästi, että varaat oman paikkasi heti!

00

PV

00

H

00

MIN

00

SEK

Aloita Kirjoittajan vuotesi tästä! (Pankkikorttimaksu tai Paypal) - Nyt vain 120€/12kk
Aloita Kirjoittajan vuotesi tästä! (Verkkopankkimaksu) - Nyt vain 120€/12kk

Löydä kirjoittamisen palo ja toteuta kirjoittajaunelmasi!

Paketti sisältää entistäkin suuremman ja järisyttävämmän valikoiman kursseja, webinaareja ja kirjoittajailtoja koko vuoden ajaksi käyttöösi yhdellä kertamaksulla. Kaikki kurssit ruokkivat luovuuttasi, inspiroivat sinua toteuttamaan kirjoittajaunelmiasi ja auttavat kehittymään kirjoittajana!

Kehity kirjoittajana ja anna aikaa luovuudellesi!

Pakettiin kuuluu ilmaisena useita webinaareja ja kirjoitusiltoja verkossa vain ryhmäläisille. Voit osallistua mukaan livenä tai katsoa tallenteet myöhemmin kurssialustalta, aina omaan tahtiin! Jos haluat henkilökohtaista palautetta teksteistäsi, on palautepalvelumme sinulle -50% edullisempi.

Inspiroiva yhteisö tukee ja kannustaa sinua 

Kirjoittajan vuodessa on llut mukana jo yli 400 erilaista kirjoittajaa ympäri Suomea! Pääset mukaan salaiseen VIP-vuosijäsenten Facebook-ryhmään ja voit jakaa kokemuksiasi ja tekstejäsi kurssialustan keskustelualueilla. Ryhmän tuki inspiroi ja kannattelee sinua eteenpäin kirjoittajana!

Kaikki mitä tarvitset kirjoittamisen tueksi ja inspiraation lähteeksi kirjoittajana!

Mitä jos antaisit aikaa ja tilaa kirjoittamiselle ja luovuudellesi? Heittäydy mukaan luovuuden soljuvaan virtaan yhdessä Kirjoittajaklubin VIP-ryhmän kanssa ja lähde inspiroivalle matkalle kohti vapaampaa, luovempaa, rohkeampaa ja aidompaa kirjoittamisen taikaa!

Olemme koonneet Kirjoittajaklubin VIP-vuosijäsenyyteen vuodelle 2022 nyt huikean paketin suosituimpia kurssejamme ja täysin uusia vielä julkaisemattomia verkkokursseja sekä vain jäsenille suunnattuja live-webinaareja ja kirjoitusiltoja verkossa!

Tulossa uutena tänä vuonna muun muassa:

 • Innostu kirjoittamaan Markus Kajon kanssa! Verkkokurssi, jolla Markus Kajo paljastaa tarinoidensa salat
 • "Ainoa kotini" -kirjoittajailta Hanna Brotheruksen kanssa, webinaari syyskuussa 2022
 • "Parhaat kirjoitusmetodini" -kirjoittajailta Erkka Mykkäsen kanssa, webinaari toukokuussa 2022

Lisäksi pääset mukaan inspiroivaan kirjoittajien yhteisöön ja salaiseen Facebook-ryhmään, jossa muut kirjoittajat kannustavat sinua eteenpäin ja jakavat omia vinkkejään sekä edistymistään vuoden aikana.

Yhdellä maksulla saat käyttöösi lähes kaikki Kirjoittajaklubin kurssit ja tuotteet (arvo reilusti yli 1.000€) sekä ryhmän, jonka energia kantaa sinua kirjoittajana eteenpäin kohti unelmiasi! Myös Kirjoittajaklubin vuonna 2022 julkaistava palute-/arvostelupalvelu on sinulle jäsenenä reilusti edullisempi!

Kirjoittaminen tekee hyvää. Usein on kuitenkin hankalaa löytää aikaa tai energiaa istahtaakseen alas ja ottaakseen kynän oikeasti käteen. Tämän paketin avulla kaivat esiin sisäisen Hemingwaysi ja pääset sisään sujuvaan, vapaaseen ja antoisaan kirjoittamisen virtaan.

Voit tulla mukaan tasosta, taustasta ja taidoista riippumatta. Yksi tämän ryhmän vahvuuksista on se, että mukana on monenlaisia kirjoittajia ympäri Suomen!

Aloita Kirjoittajan vuotesi tästä – Koko vuosi nyt vain 120€! (-20% ALE)
Jos haluat maksaa verkkopankissa, niin siirry maksamaan tästä >>

"Ihan huippu! Ekat viikot on takana ja tämä on tosissaan auttanut tuomaan rutiinia ja uskallusta kirjoittamiseen! Lämmin suositus!"

Katja

Kirjoittajan vuoden osallistuja

“Olen mukana kurssilla ja olen ollut tyytyväinen alkuun, inspiraatio ja ennen kaikkea halu kirjoittaa on löytynyt uudelleen.” 

Sari

Kirjoittajan vuoden osallistuja

“Minulla on kokemuksia kahdesta eri kurssista viime vuoden ajalta. Innostuin kirjoittamaan juuri saamieni inspiraatioiden ja tehtävien avulla. Syntyi kirja, mitä en koskaan olisi uskonut.”

Liisi

Kirjoittajan vuoden osallistuja

Liity joukkoon!

Kirjoittajan vuosi sisältää:

 • "Kirjoittajan vuosi" -verkkokurssi, jolle tulee uutta vain vuosijäsenille suunnattua materiaalia kuukausittain (arvo 200€) // Huom! Osittain samaa materiaalia kuin vuoden 2021 kurssissa, osittain uutta!

 • Lyhytproosaa vasta-alkajille ja edistyneille -verkkokurssi (arvo 80€) // Huom! Ei sis. henkilökohtaista palautetta, mutta sitä saa halutessaan pienestä lisämaksusta
 • Matalan kynnyksen runopaja: "Oman elämäsi runoilija" -verkkokursssi (65€) // Huom! Ei sis. henkilökohtaista palautetta, mutta sitä saa halutessaan pienestä lisämaksusta
 • Miki Liukkosen kirjoittajakoulu -verkkokurssi (arvo 65€)

 • Kirjaunelmista totta! Kirjoita kirja 50 päivässä - 50 päivän kirjoitushaaste (arvo 65€)

 • Luovan kirjoittamisen verkkokurssi: Löydä kirjoittamisen ilo ja flow! (arvo 45€)

 • Luovan kirjoittamisen jatkokurssi: Uutta virtaa ja iloa kirjoittamiseen! (arvo 49€)
 • Kirjoita unelmasi esiin! Lempeä ja inspiroiva kirjoitusmatka omien unelmiesi maailmaan -verkkokurssi (arvo 37€)

 • Kielenhuollon tehokurssi: Kertaa kirjoitussäännöt ja kirjoita sujuvammin! (arvo 49€)
 • Inspiroidu bloggaamaan! Blogikirjoittamisen verkkokurssi (arvo 45€)

 • Vaikuttavan viestinnän mestari: Näin kirjoitat myyviä ja vaikuttavia tekstejä! -verkkokurssi (arvo 65€)

 • Aivan paskojen tekstien kurssi: Kirjoita niin huonosti kuin osaat! -verkkokurssi (arvo 13,13€)

 • Kirjoittajaklubin Webinaariarkisto, joka sisältää lukuisia inspiroivia webinaareja, verkkoluentoja ja kirjoittajailtoja tallenteina
 • Muita vuoden aikana julkaistavia uusia verkkokursseja (arvo yht 100-500€)!

 • Webinaarit / kirjoitusillat / kirjoittajatapaamiset verkossa vain ryhmäläisille (vuoden aikana noin 5kpl, arvo 100-200€) - Tulossa muun muassa "Parhaat kirjoitusmetodini -webinaari kirjailija Erkka Mykkäsen kanssa" (arvo 20€) JA "Ainoa kotini -kirjoittajailta tanssitaiteilija, kirjailija Hanna Brotheruksen kanssa" (arvo 35€)

 • Suljettu Facebook-ryhmä sekä keskustelufoorumit kurssialustalla

 • Palaute teksteistä edulliseen jäsenhintaan

Lisäksi tulossa uutena tänä vuonna muun muassa:

 • Innostu kirjoittamaan Markus Kajon kanssa! Verkkokurssi, jolla Markus Kajo paljastaa tarinoidensa salat

Voit aloittaa yllä listatut olemassa olevat Kirjoittajaklubin kurssit milloin tahansa vuoden aikana ja käydä niitä omaan tahtiin. Lisäksi vain jäsenille avoin, oma ”Kirjoittajan vuosi” -verkkokurssi on käynnissä koko vuoden ajan, ja sinne tulee uutta inspiroivaa materiaalia kuukausittain.

Suljetussa Facebook-ryhmässä voit jakaa omia tekstejäsi ja kokemuksiasi kannustavassa ilmapiirissä sekä saada palautetta ja antaa palautetta muille! 

Tämä paketti ei sisällä henkilökohtaista palautetta teksteistäsi, mutta jäsenenä saat -50% alennuksen Kirjoittajaklubin palautepalvelusta

Vuoden aikana järjestämme verkossa etäyhteydellä noin 5kpl live-webinaareja / kirjoitusiltoja, jotka ovat ilmaisia vuosiryhmäläisille.

Mitä vuosijäsenyys EI sisällä?

 • Pakollisia suoritteita tai velvoitetta käydä kursseja tai osallistua mihinkään, mihin et halua

 • Kokoontumisia tai pakollista läsnäoloa tietyssä paikassa tiettyyn kellonaikaan (eli kaikki tapahtuu verkon välityksellä)

 • Henkilökohtaista ohjausta tai palautetta teksteistä
 • Osa Kirjoittajaklubin verkkokursseista ei sisälly VIP-vuosijäsenyyden hintaan (mm. Vapaan kirjoittamisen verkkokurssi ja Luova elämäkertakirjoittaminen ja autofiktio), mutta voit halutessasi osallistua niillekin erillisellä maksulla

 • Osa Kirjoittajaklubin maksullisista live-webinaareista ja kirjoitusilloista verkossa ei sisälly VIP-vuosijäsenyyteen, mutta voit halutessasi osallistua niihinkin erillisellä maksulla

Mitä jos olen jo osallistunut useille tai kaikille listassa mainituille kursseille? Kannattaako minun silti tulla mukaan?

Kirjoittajan vuosi tarjoaa useita uusia, aiemmin julkaisemattomia verkkokursseja ja live-webinaareja. Lisäksi vuoteen kuuluu ryhmän tuki koko vuoden ajan. Vastaus on siis kyllä, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kenelle VIP-vuosijäsenyys tai kuukausijäsenyys sopii?

Kirjoittajan vuosi sopii esimerkiksi Sinulle, joka:

 • Haaveilet kirjoittamisesta, muttet oikein tiedä mistä aloittaa TAI et meinaa löytää kirjoittamiselle aikaa tai motivaatiota

 • Haluat kirjoittaa itsellesi tärkeistä asioista ja käyttää kirjoittamista itseilmaisun ja kenties myös itsetuntemuksen kehittämisen välineenä

 • Etsit kirjoittamiseen (tai vaikka koko elämääsi) uutta inspiraatiota ja luovuuden virtaa

 • Olet kiinnostunut luovuudesta ja haluat vahvistaa omia luovia voimavarojasi

 • Kaipaat tukea ja kannustusta kirjoittamiseesi

 • Tahdot kokeilla kirjoittajana uusia juttuja ja löytää tai vahvistaa omaa ääntäsi

 • Haluat tehdä kirjoittamisesta tavan tai rutiinin, joka tuo sinulle energiaa ja merkitystä

 • Haaveilet oman kirjan kirjoittamisesta tai esimerkiksi blogin, podcastin tms. tekemisestä

Kenelle se ei sovi?

 • Kirjoittajan vuosi ei välttämättä sovi sinulle, jos etsit ennen kaikkea täsmällisiä sääntöjä ja ohjeita kielenhuoltoon tai kirjoitustekniikkaan, sillä VIP-vuoden aikana keskitymme enemmälti jokaisen omaan luontaiseen tapaan tuottaa tekstiä ja luoda uutta rohkeammin, vapaammin ja luovemmin luontevasti omalla tyylillään 

Miksi tämä jäsenyys on olemassa?

Kirjoittajan vuosi 2021 oli menestys, ja mukana oli satoja kirjoittajia ympäri Suomea ja maailmaa. Siksi kokosimme tulevalle vuodelle entistäkin järisyttävämmän paketin inspiraatiota, kirjoittamisen iloa ja luovuuden virtaa! Haluamme tarjota tämän paketin kautta sinulle jotain erityistä. Uskomme myös, että ryhmässä on voimaa. Kun joukko erilaisia kirjoittajia kokoontuu tämän ryhmän yhteydellä yhteen, niin koko ryhmän energia ja innostus kannattelee ja tuo jokaiselle osallistujalle uudenlaista luovuutta ja energiaa kirjoittamiseen.

Tämä on erityinen ryhmä ja rajatun ajan voimassa oleva tarjous, joten jos kuulet luovuutesi ja unelmiesi kutsun, niin ilmoittaudu ihmeessä mukaan!

Kirjoittajan vuotesi käynnistyy, kun hankit jäsenyyden ja jäsenyys on voimassa vuoden (12kk) ajan aloituksestasi. Kaikki materiaalit ja kurssit ovat siis käytössäsi kokonaisen vuoden ajan ja voit edetä täysin omaan tahtiin.

Liity mukaan! (koko vuosi yhdellä kertamaksulla nyt vain 120€)

Inspiroidu, kehity kirjoittajana ja löydä entistäkin vahvempi yhteys luovuuteesi.

Mitä jos tekisit kirjoittajaunelmistasi totta? Mitä jos antaisit aikaa ja tilaa kirjoittamiselle ja luovuudellesi? Heittäydy mukaan luovuuden soljuvaan virtaan yhdessä Kirjoittajaklubin VIP-ryhmän kanssa ja lähde inspiroivalle matkalle kohti vapaampaa, luovempaa, rohkeampaa ja aidompaa kirjoittamisen taikaa!

Ilmoittaudu mukaan heti!