Kirjoittajan vuosi – Kirjoittajaklubin VIP-jäsenyys vuodeksi! (nyt vain 12,50€/kk*) 

*maksetaan vuodeksi kerralla

Tämä kirjoittajan unelmapaketti sisältää kursseja ja webinaareja reilusti yli tuhannen euron (1000€) edestä: 15+ kirjoittajakurssia, 18+ webinaaria, 250+ inspiroivaa jaksoa ja tehtävää, joiden avulla sytytät luovuutesi ja kehityt kirjoittajana! Yhdellä kertamaksulla saat HETI käyttöösi inspiroivan valikoiman kursseja, webinaareja ja kirjoittajailtoja vuodeksi – ja pääset kokemaan kirjoittamisen iloa yhdessä satojen muiden kirjoittajien kanssa! 

Katso tarkka lista pakettiin kuuluvista kursseista alempaa tältä sivulta. HUOM! Uusia kursseja ja webinaareja myös julkaistaan lisää säännöllisesti ja ne ovat jäsenenä sinulle ilmaisia!

00

PV

00

H

00

MIN

00

SEK

Aloita Kirjoittajan vuotesi tästä! (Pankkikorttimaksu tai Paypal) - Nyt vain 150€/12kk
Aloita Kirjoittajan vuotesi tästä! (Verkkopankkimaksu) - Nyt vain 150€/12kk

Löydä kirjoittamisen palo ja toteuta kirjoittajaunelmasi!

Paketti sisältää entistäkin suuremman ja järisyttävämmän valikoiman kursseja, webinaareja ja kirjoittajailtoja koko vuoden ajaksi käyttöösi yhdellä kertamaksulla. Kaikki kurssit ruokkivat luovuuttasi, inspiroivat sinua toteuttamaan kirjoittajaunelmiasi ja auttavat kehittymään kirjoittajana!

Kehity kirjoittajana ja anna aikaa luovuudellesi!

Pakettiin kuuluu ilmaisena useita webinaareja ja kirjoitusiltoja verkossa vain ryhmäläisille. Voit osallistua mukaan livenä tai katsoa tallenteet myöhemmin kurssialustalta, aina omaan tahtiin! Jos haluat henkilökohtaista palautetta teksteistäsi, on palautepalvelumme sinulle -50% edullisempi.

Inspiroiva yhteisö tukee ja kannustaa sinua 

Kirjoittajaklubin kursseilla on mukana jo yli 3000 erilaista kirjoittajaa ympäri Suomea! Pääset jäsenenä mukaan salaiseen VIP-vuosijäsenten Facebook-ryhmään ja voit jakaa kokemuksiasi ja tekstejäsi kurssialustan keskustelualueilla. Ryhmän tuki inspiroi ja kannattelee sinua eteenpäin kirjoittajana!

"Ihan huippu! Ekat viikot on takana ja tämä on tosissaan auttanut tuomaan rutiinia ja uskallusta kirjoittamiseen! Lämmin suositus!"

Katja

Kirjoittajan vuoden osallistuja

“Olen mukana kurssilla ja olen ollut tyytyväinen alkuun, inspiraatio ja ennen kaikkea halu kirjoittaa on löytynyt uudelleen.” 

Sari

Kirjoittajan vuoden osallistuja

“Minulla on kokemuksia kahdesta eri kurssista viime vuoden ajalta. Innostuin kirjoittamaan juuri saamieni inspiraatioiden ja tehtävien avulla. Syntyi kirja, mitä en koskaan olisi uskonut.”

Liisi

Kirjoittajan vuoden osallistuja

Liity joukkoon!

Kirjoittajan vuosi sisältää:

Lisäksi tulossa uutena tänä vuonna muun muassa:

 • Kirjoitusvire käyntiin! 10 päivän kirjoitushaaste

Voit aloittaa yllä listatut olemassa olevat Kirjoittajaklubin kurssit milloin tahansa vuoden aikana ja käydä niitä omaan tahtiin.

Salaisessa Facebook-ryhmässä voit jakaa omia tekstejäsi ja kokemuksiasi kannustavassa ilmapiirissä sekä saada palautetta ja antaa palautetta muille! 

Tämä paketti ei sisällä henkilökohtaista palautetta teksteistäsi, mutta jäsenenä saat -50% alennuksen Kirjoittajaklubin palautepalvelusta

Vuoden aikana järjestämme verkossa etäyhteydellä noin 5kpl live-webinaareja / kirjoitusiltoja, jotka ovat ilmaisia vuosiryhmäläisille.

Mitä vuosijäsenyys EI sisällä?

 • Pakollisia suoritteita tai velvoitetta käydä kursseja tai osallistua mihinkään, mihin et halua

 • Kokoontumisia tai pakollista läsnäoloa tietyssä paikassa tiettyyn kellonaikaan (eli kaikki tapahtuu verkon välityksellä)

 • Henkilökohtaista ohjausta tai palautetta teksteistä
 • Osa Kirjoittajaklubin verkkokursseista ei sisälly vuosijäsenyyden hintaan, mutta voit halutessasi osallistua niillekin erillisellä maksulla

 • Osa Kirjoittajaklubin maksullisista live-webinaareista ja kirjoitusilloista verkossa ei sisälly vuosijäsenyyteen, mutta voit halutessasi osallistua niihinkin erillisellä maksulla

Mitä jos olen jo osallistunut useille tai kaikille listassa mainituille kursseille? Kannattaako minun silti tulla mukaan?

Kirjoittajan vuosi tarjoaa useita uusia, aiemmin julkaisemattomia verkkokursseja ja live-webinaareja. Lisäksi vuoteen kuuluu ryhmän tuki koko vuoden ajan. Vastaus on siis kyllä, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kenelle Kirjoittajaklubin jäsenyys sopii?

Kirjoittajan vuosi sopii esimerkiksi Sinulle, joka:

 • Haaveilet kirjoittamisesta, muttet oikein tiedä mistä aloittaa TAI et meinaa löytää kirjoittamiselle aikaa tai motivaatiota

 • Haluat kirjoittaa itsellesi tärkeistä asioista ja käyttää kirjoittamista itseilmaisun ja kenties myös itsetuntemuksen kehittämisen välineenä

 • Etsit kirjoittamiseen (tai vaikka koko elämääsi) uutta inspiraatiota ja luovuuden virtaa

 • Olet kiinnostunut luovuudesta ja haluat vahvistaa omia luovia voimavarojasi

 • Kaipaat tukea ja kannustusta kirjoittamiseesi

 • Tahdot kokeilla kirjoittajana uusia juttuja ja löytää tai vahvistaa omaa ääntäsi

 • Haluat tehdä kirjoittamisesta tavan tai rutiinin, joka tuo sinulle energiaa ja merkitystä

 • Haaveilet oman kirjan kirjoittamisesta tai esimerkiksi blogin, podcastin tms. tekemisestä

Kenelle se ei sovi?

 • Kirjoittajan vuosi ei välttämättä sovi sinulle, jos etsit ennen kaikkea täsmällisiä sääntöjä ja ohjeita kielenhuoltoon tai kirjoitustekniikkaan, sillä keskitymme enemmälti jokaisen omaan luontaiseen tapaan tuottaa tekstiä ja luoda uutta rohkeammin, vapaammin ja luovemmin luontevasti omalla tyylillään 

Miksi tämä jäsenyys on olemassa?

Kirjoittajan vuosi 2021 oli menestys, ja mukana oli satoja kirjoittajia ympäri Suomea ja maailmaa. Siksi kokosimme tulevalle vuodelle entistäkin järisyttävämmän paketin inspiraatiota, kirjoittamisen iloa ja luovuuden virtaa! Haluamme tarjota tämän paketin kautta sinulle jotain erityistä. Uskomme myös, että ryhmässä on voimaa. Kun joukko erilaisia kirjoittajia kokoontuu tämän ryhmän yhteydellä yhteen, niin koko ryhmän energia ja innostus kannattelee ja tuo jokaiselle osallistujalle uudenlaista luovuutta ja energiaa kirjoittamiseen.

Tämä on erityinen ryhmä ja rajatun ajan voimassa oleva tarjous, joten jos kuulet luovuutesi ja unelmiesi kutsun, niin ilmoittaudu ihmeessä mukaan!

Kirjoittajan vuotesi käynnistyy, kun hankit jäsenyyden ja jäsenyys on voimassa vuoden (12kk) ajan aloituksestasi. Kaikki materiaalit ja kurssit ovat siis käytössäsi kokonaisen vuoden ajan ja voit edetä täysin omaan tahtiin.

Liity mukaan! (koko vuosi yhdellä kertamaksulla nyt vain 150€)

Inspiroidu, kehity kirjoittajana ja löydä entistäkin vahvempi yhteys luovuuteesi.

Mitä jos tekisit kirjoittajaunelmistasi totta? Mitä jos antaisit aikaa ja tilaa kirjoittamiselle ja luovuudellesi? Heittäydy mukaan luovuuden soljuvaan virtaan yhdessä Kirjoittajaklubin kanssa ja lähde inspiroivalle matkalle kohti vapaampaa, luovempaa, rohkeampaa ja aidompaa kirjoittamisen taikaa!

Liity mukaan heti!