Luovan kirjoittamisen verkkokurssi – Löydä kirjoittamisen ilo ja flow! (1kk, 45€)

Luovuuden voimaa, vapautta, läsnäoloa ja flow-elämyksiä! Lähde kuukauden mittaiselle tutkimusmatkalle luovuutesi lähteille ja nauti vapaana virtaavan luovuuden voimasta!

Tällä kurssilla saat unohtaa turhat suorituspaineet ja kokea, kuinka sanat alkavat tipahdella paperille kuin itsestään. Selätät tyhjän paperin kammon ja annat luovuutesi tulla esiin sellaisena kuin se tahtoo: tuntevana, aitona ja elävänä. Kurssilla kuulet ja pääset pohtimaan jonkin verran luovuuden teoriaa, mutta tärkeimpänä käyt läpi erilaisia harjoituksia, jotka auttavat sinua olemaan yhteydessä luovuuteesi ja saavat sisäisen kirjailijasi inspiroitumaan. Mukaan voit tulla aiemmasta kokemuksesta ja taidoista riippumatta.

Ilmoittaudu mukaan! (1kk, 45€)

Kurssi jakautuu 12 eri jaksoon, jotka sisältävät videoita, äänitteitä ja tekstisisältöjä. Yksi jakso on pituudeltaan noin puoli tuntia, sisältäen luovuuttasi ravitsevan tehtävän. Kurssin tarkoituksena on, että se antaa enemmän voimaa kuin vie sitä.

HUOM! Kurssilla on rajallinen määrä paikkoja, joten ilmoittauduthan mukaan heti.

Kurssin kaikki materiaalit ovat käytössäsi 3 kuukautta kurssin aloituksesta lukien, joten voit käydä sisältöjä läpi täysin omaan tahtiin ja palata niihin halutessasi myöhemmin.

Kun hankit tämän kurssin, saat käyttöösi myös Kirjoittajaklubin Webinaariarkiston, joka sisältää yli 10 inspiroivaa kirjoittajawebinaaria, jotka voit katsoa omaan tahtiin.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tästä kurssista on sanottu näin:

"Upea kurssi! Tämä kurssi antoi minulle uusia näkökulmia, ajatuksia, oivalluksia, ideoita, eväitä, voimia, uskallusta, avoimia ovia kirjoittamiseen. Huomasin, että mitä enemmän kirjoitan, sitä paremmaksi tekstini muuttuu. Jatkan kirjoittamistani: muokkausta, hiomista, viimeistelyä. Jatkan aamusivujen kirjoittamista. Kiitos kurssista! Kiitos myös minulle itselleni, sain myös kärsivällisyyttä ja sitkeyttä." (Anne)

"En voi olla jo ensimmäisen viikon jälkeen kiittämästä kurssista! Tämä on ihana! Aamusivut ovat maagisia! Vaikka joka aamu en ole kirjoittanut, olen huomannut, miten hyvä päivän aloitus ne ovat! Mieli puhdistuu ja samaan aikaan latautuu positiivisella vireellä, joka jatkuu pitkälle päivään. Jo nyt koen luovuuden sisälläni heräilevän. Odotan myös jokaista seuraavaa harjoitusta, kuin innokas ekaluokkalainen läksyjä. :)" (Saima)

"Kiitos avustasi Martta, kurssilla piirtyi kynästäni elämääni uusi kartta. Sangen yllättävä ja hauska, vaikka olin hiukan laiska. Taikasivut varmaan auttoi ja minut matkaan laittoi." (Leena)

"Kiitos Martta ja Kirjoittajaklubi! Oli upeaa palata perhe-elämän ja työkiireiden keskeltä omiin hetkiin, oman itsensä toteuttamiseen ja oman kupin täyttämiseen. Oppia ottamaan ja järjestämään itselleen hiljaisia hetkiä, jotka ei ole olleet itsestään selviä pitkään aikaan. Opin uuden rutiinin aamusivuihin, tajusin reflektoinnin tärkeyden (ja että sitä voi tehdä vaikkei kukaan kysyisikään miten menee), ja opin ruokkimaan luovuuttani. Pääsin myös hiljaisena toiveena kyteneen kirjoitusprojektin alkuun, mikä on enemmän kuin osasin haaveillakaan! Ja (mikä parasta:) jotenkin kurssin aikana heräsi myös suuri kaipuu takaisin kotiin Ouluun. Kiitos teille! <3" (Sirpa)

"Kurssi oli antoisa. Teki juuri sen, miksi olin sille ilmoittautunut eli herätti pysähtyneenä olleen kirjoitusvireen. Kurssin hinta-laatusuhde oli erinomainen. Vinkit ja ideat olivat tuoreita. Lämpimät kiitokset kurssista." (Ulla)

Tietoa kurssin ohjaajasta:

Tällä kurssilla ohjaajana toimii Kirjoittajaklubin perustaja, oululainen luovan alan yrittäjä, Martta Tervonen. Martta on kirjoittanut kolme (3) kirjaa luovuudesta ja yrittäjyydestä, toiminut kolumnistina usean vuoden ajan sekä vetänyt suosittuja luovuuteen ja kirjoittamiseen liittyviä kursseja ja luentoja ympäri Suomea. Hän on opiskellut myös journalismia, ja hänellä on laaja työkokemus viestintä- ja markkinointialan johtotehtävistä. Martan alaa ovat erityisesti kolumnit, blogit sekä kaikenlaiset viestintään ja markkinointiin liittyvät tekstit. Martta rakastaa jättimäistä koiraansa Seppoa ja inspiroituu seikkailuista, luonnosta ja mielenkiintoisista kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa.

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi - Löydä kirjoittamisen ilo ja flow! Alkaa 10.4.2022 (1kk, 45€)

Ilmoittaudu mukaan heti ja varmista paikkasi kevään kurssilla! 

Ilmoittaudu tästä!