Markus Kajon tarinoiden salat - Inspiroidu kirjoittamaan mestari Markus Kajon seurassa!

Tällä kurssilla sinulle kirjoittamista opettaa luova mestari Kettusen, Naurun paikan, useiden rakastettujen radio- sekä tv-tuotantojen sekä kirjojen ja pakinoiden takana, "puhu- ja kirjailija", legendaarinen Markus Kajo! Inspiroidu lukuisista elävistä esimerkeistä, opi tarinoiden koukut ja sudenkuopat, kerää uusia sytykkeitä luovuuteen ja kirjoita itse erilaisia tekstejä kokeilemalla useita matalan kynnyksen kirjoitusharjoituksia!

Aloita kurssi heti! Inspiroidu kirjoittamaan Markus Kajon seurassa >>

Verkkokurssi sisältää yhteensä 8 mukaansa tempaavaa videoluentoa, 44 kirjallista vinkkiä ja 17 harjoitusta.

Kaikki materiaalit ovat saatavillasi kolmen kuukauden (3kk) ajan, joten voit edetä rauhassa omaan tahtiin! Halutessasi voit myös jakaa tekstejäsi kurssin keskustelupalstalla muiden kirjoittajien kanssa. Voit myös kysyä vinkkejä ja neuvoja suoraan Markus Kajolta – hän pyrkii vastaamaan kurssilaisten kysymyksiin aina kun ehtii, jaksaa ja muutoin kykenee.

Aloita kurssi tästä! (65€)

Tempaudu mukaan tarinoiden maailmaan!

Innostavilla videoluennoilla Markus Kajo avaa omien tarinoidensa taustoja ja luovaa prosessiaan. Videot on jaettu yhteensä kahdeksaan (8) helposti katsottavaan ja miellyttävään 5-24 minuutin jaksoon.

 
Siirry tästä kurssin pariin >>

Olet tervetullut mukaan matalalla kynnyksellä!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan kurssille tasostasi ja taustastasi riippumatta! Kurssin monipuolisten teemojen kautta löydät uusia ideoita ja luovuuden lähteitä ja kehität itseäsi ja omaa varmuuttasi kirjoittajana. 

Kurssin pääteemoina ovat:

  • uusien ideoiden ja inspiraation löytäminen,
  • luovuuden lukkojen irroittelu ja valkoisen paperin kammon ylittäminen,
  • stand up -komiikka inspiraation lähteenä,
  • hyvän tekstin ainekset ja tarinan imu sekä
  • kirjoittajan itsetunto, oma ääni ja tyyli.
 
Siirry tästä kurssin pariin >>

Kuka on Markus Kajo?

Markus Aarni Erämies Kajo, tunnettu myös nimimerkillä Kettunen, on suomalainen toimittaja, kirjailija, käsikirjoittaja ja televisiojuontaja. Hänet tunnetaan muun muassa tv-ohjelmistaan Kettunen, Naurun paikka ja Nousevan auringon Kajo sekä pakinoistaan ja kolumneistaan, joita hän kirjoittaa Ylelle ja Seura-lehdelle. Nykyään Kajo toimii puhu- ja kirjailijana sekä media-alan yrittäjänä yrityksensä Procreator Ltd Oy Markus Kajo Ab:n kautta.

Siirry tästä kurssin pariin >>

Kokemuksia tältä kurssilta:

”Oli niin miellyttävää ja inspiroivaa kuunnella näitä videoita, että olisin halunnut vielä lisää! No nyt tehtäviä tekemään, kun en aiemmin malttanut. :) Hyvältä vaikuttaa tämä kurssi, monia oivalluksia ja vinkkejä tullut!"

Sirja
Kurssin osallistuja

”Kiitos paljon opetuksestasi. Uutta oli minulle se, että on opettavaista lukea omaa tekstiä ääneen. Kokeilin, ja jopas löytyi erilainen sävy kirjoituksilleni. Myös monia muita hyödyllisiä vinkkejä jäi mieleen ja muistiinpanoihin. Toivottavasti seuraa jatkoa jossain vaiheessa."

Ann-Maria
Kurssin osallistuja

"Mahtavia tehtäviä ja mahtava kurssi! Voisi jopa sanoa terapeuttinen :)"

Marjut
Kurssin osallistuja

"On ollut suuri ilo ja kunnia luoda tätä kurssia yhdessä Markuksen kanssa. Olen itse oppinut useita vinkkejä ja keinoja, joiden avulla tekstiin saa lisää 'imua' ja tietynlaista taikaa. Olen saanut Markukselta myös rohkeutta ja itsevarmuutta niin kirjoittajana kuin luovana tekijänä ja ihmisenä. Kiitos Markus!"

Martta Tervonen
Kirjoittajaklubin perustaja

Opi kirjoittamista legendaariselta Markus Kajolta!

Kurssin aikana kuulet, kuinka Markus Kajon tekstit ja luovat tuotannot ovat syntyneet, saat lukuisia vinkkejä luovuuteen ja kirjoittajana kehittymiseen ja pääset kokeilemaan kirjoittamista lukuisissa matalan kynnyksen kirjoitusharjoituksissa!

Siirry tästä kurssin pariin >>