Runopolulla eteenpäin -verkkokurssi

(alkaa 1.12.2022, 3kk)

Astu runoilijan polullasi eteenpäin! Tällä kurssilla löydät entistä vahvemmin oman runoilijan äänesi ja saat lisää inspiraatiota sekä rohkeutta runojen kirjoittamiseen. Kurssin aikana opit lukuisia työvälineitä oman runoilijuuden kehittämiseksi ja saat neuvoja oman runokirjan tekemiseen. Saat runoistasi myös henkilökohtaista palautetta kurssin ohjaajalta, Suvi Kovaselta.

Kurssi kestää yhteensä kolme kuukautta (3kk) ja se sisältää teksti- ja videomateriaaleja tehtävineen. Kurssin etenemistahti on lempeä: uusia tehtäviä ilmestyy noin joka toinen viikko ja voit kirjoittaa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Kurssin hinta on 70€ (sis. alv24%).

Varaa oma paikkasi kurssille heti! (vain 20 nopeiten ilmoittautunutta pääsee mukaan)

Tämän kurssin aikana:

  • Vahvistat omia parhaita puoliasi ja kehität lisää uusia taitoja runoilijana. Saat myös vinkkejä oman runokirjan tekemiseen!
  • Opit lukuisia runoilijan työvälineitä, joita pääset kokeilemaan runoharjoituksissa. Saat runoistasi kehittävää ja kannustavaa palautetta kurssin ohjaajalta.
  • Pääset julkaisemaan omia runojasi. Halutessasi voit julkaista kurssin aikana kirjoittamiasi runoja Kirjoittajaklubin blogissa!

Runopolulla eteenpäin -verkkokurssi sopii kaikille runojen kirjoittajille, jotka eivät vielä ole julkaisseet omia tekstejään, mutta haaveissa ehkä siintää oman runokokoelman julkaiseminen.

Ilmoittaudu mukaan tästä! (70€, 3kk)

Mitä tämä kurssi sisältää? 

Kurssi sisältää työvälineitä, vinkkejä ja keinoja, joiden avulla inspiroidut kirjoittamaan, löydät uusia näkökulmia ia opit tuomaan runoihisi uusia ulottuvuuksia. Pääset kokeilemaan oppimaasi runoharjoituksissa, ja saat teksteistäsi palautetta kurssin ohjaajalta. Voit myös keskustella muiden kirjoittajien kanssa kurssialustalla!

Kurssin aikana saat neuvoja myös oman runoteoksen tekemiseen, ja kurssin päätteeksi voit halutessasi julkaista runojasi Kirjoittajaklubin blogissa.

Kurssin jaksojen teemat:

1. Runoilijan oma ääni

2. Työvälineitä runoilijan polulle, osa 1 (Ilmaisullinen tuoreus, aistihavainnot, runolla kertomisen keinot, kuvallisuus ja etäännyttäminen)

3. Työvälineitä runoilijan polulle, osa 2 (Runojen monikerroksellisuus, mielikuvitus irti, konkretiaa vai abstraktia?)

4. Työvälineitä runoilijan polulle, osa 3 (Runon rytmi, rytmin tasot)

5. Kohti unelman toteuttamista: omien runojen julkaiseminen

6. Tekstin hionta ja viimeistely

7. Runojen julkaiseminen

8. Kirjoja aiheesta

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tietoa kurssin ohjaajasta

Kurssin ohjaajana toimin minä, Suvi Kovanen, kirjoittamisen ohjaaja, sisällöntuottaja ja kirjoittaja. Koulutukseltani olen filosofian maisteri (Jyväskylän yliopisto 2010), pääaineena kirjallisuus. Olen opiskellut myös taidekasvatusta ja kirjoittamista.

Luovan kirjoittamisen kursseja erilaisissa muodoissa olen vetänyt vuodesta 2010. Erityisesti kirjoittamisen verkkokurssit ovat kuuluneet vuosia ohjausvalikoimaani. Olen tehnyt myös vuosia töitä viestinnän parissa; tuottanut sisältöä organisaation verkkosivuille, uutiskirjeisiin ja sosiaaliseen mediaan.

Ja kyllä, kirjoitan paljon. Runot ovat omin ilmaisumuotoni, mutta nautin myös muiden tekstilajien kirjoittamisesta. Löysin kirjoittajan sisältäni teini-ikäisenä, kadotin sen jossakin vaiheessa ja nyt viimeisten vuosien aikana olen löytänyt oman kirjoittamisen uudelleen. Löysin kuin kotiin. Yksi suurimpia haaveitani toteutui tammikuussa 2020, kun ensimmäinen runokokoelmani "Jotta muistaisin" julkaistiin. Kotoisin olen Etelä-Savosta, järvien sekä metsien ääreltä. Tämän hetkisen kotini olen löytänyt Lapista, Rovaniemeltä.

Tietoa kurssin järjestäjästä

Kurssin järjestävänä tahona toimii Kirjoittajaklubi, jonka tarkoituksena on inspiroida ihmisiä löytämään luovuutensa kirjoittamisen keinoin. Lisätietoja: kirjoittajaklubi.fi

Runopolulla eteenpäin -verkkokurssi alkaa 1.12.2022 - Ilmoittaudu mukaan nyt!

Kurssille pääsee mukaan vain 20 nopeiten ilmoittautunutta, joten suosittelemme, että varaat oman paikkasi heti.

Varmista paikkasi tästä!