Vaikuttavan viestinnän mestari: Näin kirjoitat myyviä ja vaikuttavia tekstejä! 

Verkkokurssi, jonka voit käydä omaan tahtiin kolmen kuukauden (3kk) aikana!

Opi myymään ja vaikuttamaan sanoillasi! Tällä kurssilla opit viestimään vaikuttavammin ja kirjoittamaan myyviä ja vaikuttavia tekstejä. Kurssin käytyäsi ymmärrät, mikä saa ihmiset toimimaan ja ostamaan juuri sinulta. Opit vaikuttavan viestinnän perusperiaatteita ja saat useita yksinkertaisia, heti käyttöön otettavia vinkkejä, työkaluja ja tehtäviä, joiden avulla myyt ja vaikutat sanoillasi jatkossa tehokkaammin.

Psst. Tämäkin kurssi on ilmainen Kirjoittajaklubin jäsenille! Hanki Kirjoittajan vuosi -paketti itsellesi ja saat heti käyttöösi inspiroivia kursseja ja webinaareja yli 1000€ edestä yhdellä edullisella kertamaksulla.

Aloita kurssi heti!

Tämän kurssin aikana:

  • Ymmärrät, mikä saa ihmiset toimimaan ja ostamaan juuri sinulta
  • Opit vaikuttavan viestinnän perusperiaatteita sekä myyvien ja vaikuttavien tekstien teknisiä yksityiskohtia 
  • Saat useita yksinkertaisia ja heti käyttöön otettavia vinkkejä, työkaluja ja tehtäviä, joiden avulla myyt ja vaikutat sanoillasi jatkossa tehokkaammin

Voit käydä kurssia läpi täysin omaan tahtiin! Kaikki materiaalit ovat saatavillasi kolmen kuukauden (3kk) ajan kurssin aloituksesta.

Aloita kurssi heti!

"Kiitos! Oli todella hyödyllinen kokonaisuus! Vaikka asiat olivat tuttuja, niiden koonti ja käsittely oli tehty mielekkääksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi – ja osa tutuista asioista oli sellaisia, että tajusi: Ahaa, totta kai, näin se on! Kiitos!"

Ulla
Kurssin osallistuja

Mitä kurssi sisältää?

Kurssi koostuu kymmenestä (10) innostavasta jaksosta, jotka sisältävät videoita ja tekstisisältöjä – sekä taustateoriaa että tehtäviä, joissa pääset soveltamaan taitoja heti käytännössä sinulle hyödyllisellä tavalla.

Yhden jakson käyt läpi noin 15-20 minuutissa vaikka työmatkalla tai illalla kotisohvalla loikoillen! Saat kaikki kurssimateriaalit käyttöösi heti ja voit käydä niitä läpi juuri sinulle sopivassa tahdissa – päivässä, viikossa tai kuukaudessa. Materiaalit ovat käytössäsi 3 kuukautta kurssin aloituksesta lukien.

Kurssilla käymme kanssasi läpi mm. seuraavia teemoja:

  • Mikä saa ihmiset toimimaan ja ostamaan juuri sinulta?
  • Miten herätät tunteita ja vaikutat sanoillasi?
  • Mistä palasista myyvä teksti rakentuu? (Valmis runko, joka sopii kaikkiin myyntiteksteihisi jatkossa!)
  • Miten muotoilet myyviä ja houkuttavia otsikoita?
Aloita kurssi heti >>

Tietoa kurssin ohjaajasta:

Tällä kurssilla ohjaajana toimii Kirjoittajaklubin perustaja, oululainen yrittäjä, Martta Tervonen. Martalla on useiden vuosien monipuolinen kokemus viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävistä, copywritingista ja sisällöntuotannosta. Martta on kirjoittanut kolme (3) kirjaa luovuudesta ja yrittäjyydestä, toiminut kolumnistina usean vuoden ajan sekä vetänyt suosittuja luovuuteen ja kirjoittamiseen liittyviä kursseja ja luentoja ympäri Suomea.

Martan alaa ovat erityisesti kolumnit, blogit sekä kaikenlaiset viestintään ja markkinointiin liittyvät tekstit. Martta rakastaa jättimäistä koiraansa Seppoa ja inspiroituu seikkailuista, luonnosta ja mielenkiintoisista kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa.

Lisätietoja: kirjoittajaklubi.fi ja marttatervonen.com

Siirry heti kurssin pariin tästä!

Liity Kirjoittajaklubin jäseneksi! Saat heti käyttöösi inspiroivia kursseja yli 1000€ edestä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan jo tuhansien kirjoittajien joukkoon! Inspiroidu kirjoittamaan, löydä luovuutesi ja kehity kirjoittajana. Etene omaan tahtiin ilman suorituspaineita!

Tutustu jäsenyyteen tästä!