Aivan paskojen tekstien verkkokurssi: Kirjoita niin huonosti kuin osaat!

Nykyään on paljon kursseja ja kirjoja, joissa kehotetaan olemaan "paras versio itsestäsi". No täällä ei. Täällä saat olla rehellisesti surkea. Kirjoittamasi tekstit ovat parhaimmillaan ihan umpihuonoja.

Mahdollisimman huonojen tekstien kirjoittamiseen kannustavan verkkokurssin voit aloittaa milloin vain, ja kurssi kestää vaivaiset 7 päivää (Ehtiikö siinä nyt mitään saada aikaan?! No ei.).

Aloit nyt kurssi kuitenkin. Jos jaksat.

Aloita tästä heti, jos huvittaa

Tervetuloa epäonnistumaan.

Tämä on kerrassaan huonojen tekstien verkkokurssi sinulle, joka saatat (joskus) kokea, että en kyllä nyt yhtään osaa/halua/jaksa/pysty kirjoittaa. "Olen surkimus, josta ei ole kirjoittajaksi, enkä koskaan (enää) osa luoda mitään merkittävää!!! Byhyy!" Valkoinen paperi ehkä piinaa ja oma teksti on suorastaan täyttä paskaa.

"Kurssi" koostuu 7 jaksosta ja tehtävästä, joista luultavasti jaksat käydä läpi pari ensimmäistä. Kirjoittaminen täälläkin voi nimittäin olla kärsimystä ja tuskaa. Ei lähe, ei irtoa! Tai lähtee, mutta on paskaa. Ihan luokattoman huonoa tekstiä. Se saattaa tosin auttaa sinua päästämään irti turhista vaatimuksista ja kakan keskeltä voi yhtäkkiä sojottaa timantti!

Voi olla niinkin, että aloitat tämän kurssin täynnä intoa ja jätät sen sitten kesken. Että sitäkään et tee loppuun sitten kunnialla. Saat vaikka rahat sitten takaisin, jos välttämättä haluat. Kurssin järjestäjä syö sitten päivälliseksi vaikka "näkyvyyttä" tai "intohimoa".

Me ollaan surkimuksia kaikki, kun oikein silmiin katsotaan! Eikä varmaan osata katsoa edes "OIKEIN". Että sekin tehdään väärin... No niin.

Mahdollisimman huonojen tekstien kirjoittamiseen kannustavan verkkokurssin voit aloittaa milloin tahansa ja kurssi kestää vaivaiset 7 päivää (Ehtiikö siinä nyt mitään saada aikaan?! No ei.).

Aloit nyt kurssi kuitenkin. Jos jaksat.

Hinta on vain teemaan sopivat 13,13 euroa. (Ja HUOM! Jos pystyt todistamaan, että olet tänä vuonna jo ehtinyt epäonnistumaan jossakin surkeasti, niin pääset säälistä mukaan ilmaiseksi.) Tervetuloa ja -menoa mukaan olemaan huonoin versio itsestäsi! Kannattaa oikeasti aloittaa kurssi heti ja liittyä surkimusten seuraan.

Ilmoittaudu mukaan heti tai melko pian tai kuitenkin jossain vaiheessa tästä näin!

"Paskamaisen mukava viikko takana kanssanne. Martta on oikein innostava opettaja/ohjaaja/rahastaja/mikä lienee. Iloista kesän jatkoa kaikille, ei tämä ole paskempi vuodenaika! Martta! Jaoin jo tiedon Facessa, mutta ei kai sillä ole väliä. Ei minulla ole yhtään FB-kaveriakaan.”

Irmeli
Kurssin osallistuja

“Anteeksi, kun olen viihtynyt ja tykännyt. Tunnustan, että olen nauranut teidän huonoille kirjoituksille ja lukenut niitä miehelleni ääneen. Kiitos Martalle hirveistä aiheista ja huonoista ohjeista! Varsinkin se eka ohje kesti hetken ymmärtää. Myönnän salaa (en julkisesti), että olisi ollut mukava jatkaa kirjoittamista.”

Mimmi
Kurssin osallistuja

“Oli rentouttavaa kirjoittaa miettimättä, luvan kanssa luokattoman huonoa tekstiä. Itsesensuurin ote on kuitenkin tiukka. Lopputuloksena oli siis mitäänsanomattomia latteuksia ja tylsiä jorinoita. Tehtävienannot olivat kuitenkin mainioita – kiitos niistä. Paskan kirjoittaminen on yllättävän rentouttavaa.”

Merja
Kurssin osallistuja

“Jonkinlainen itseilmaisun tarve nähtävästi oli kun kurssi tuntui oikein mukavalle. Voisi mennä johonkin oikeaankin kirjoituskurssiin, jos ei olisi niin paska. Kakkoselle olisi kiva osallistua, joten jos sellainen tulee, niin olen mukana. Kiitos Martta ja kanssaeliöt. Matka oli paska, mutta kannatti tehdä. :)"

Riikka
Kurssin osallistuja

Mikä tämä oikein on?

Tämä on ihan oikea kirjoittamisen verkkokurssi. Saat yhteensä 7 erilaista luovan kirjoittamisen tehtävää, jotka kannustavat sinua kirjoittamaan niin huonosti kuin osaat. Kirjoittamisen kynnys madaltuu; saat tyhjennettyä mieltäsi niin, että sinne tulee lisää tilaa luovuudelle; ja sinulla on taatusti hauskaa!

 

Tietoa järjestäjästä

Kurssin järjestää Kirjoittajaklubi, joka auttaa ihmisiä kirjoittamaan vapaammin ja löytämään luovuutensa. Kurssin ohjaajana toimii Kirjoittajaklubin perustaja Martta Tervonen.

Lisätietoja: kirjoittajaklubi.fi

Liity Kirjoittajaklubin jäseneksi! Saat käyttöösi inspiroivia kursseja yli 1000€ edestä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tuhansien kirjoittajien joukkoon! Inspiroidu kirjoittamaan, löydä luovuutesi ja kehity kirjoittajana. Etene omaan tahtiin ilman suorituspaineita!

Tutustu jäsenyyteen tästä!