Elä, pala ja kirjoita!

Siinä missiomme tiivistettynä kolmeen sanaan. Inspiroimme ja herätämme luovuutesi eloon! Villitsemme kirjoittamisen liekkiäsi. Tuomme tuhansia erilaisia kirjoittajia yhteen kannustavaksi yhteisöksi, jossa sinä saat tukea omalle kirjoittajapolullesi ja inspiroidut muiden tarinoista! 

Tutustu kurssiemme ohjaajiin

Sinussa elää ainutlaatuinen luovuus. Tuemme ja inspiroimme sinua:

Martta Tervonen

Kirjoittajaklubin on perustanut oululainen luovan alan yrittäjä, Martta Tervonen. Martta on taustaltaan oikeustieteen maisteri ja hänelle on matkan varrella kertynyt myös journalismin opintoja sekä työkokemusta viestintäalan johtotehtävistä. Martta on toiminut vuosia kolumnistina Oulu-lehdessä, kirjoittanut kolme (3) kirjaa luovuudesta ja yrittäjyydestä sekä vetänyt suosittuja luovuuteen ja kirjoittamiseen liittyviä kursseja vuodesta 2015 asti. Martta rakastaa jättimäistä koiraansa Seppoa ja inspiroituu seikkailuista, luonnosta ja mielenkiintoisista kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa.

Miki Liukkonen (1989-2023)

Mikiä lämmöllä muistaen. Meillä oli kunnia toteuttaa edesmenneen kirjailija Miki Liukkosen kanssa verkkokurssi, jolla hän puhuu luovuudesta ja kirjailijuudesta ja jakaa omat vinkkinsä kirjoittamiseen. Kurssimateriaalit ovat saatavilla videotallenteina. “Kukaan ei Suomessa kirjoita niin hyvin kuin Miki Liukkonen", todettiin keväällä 2019 Aamulehden arvostelussa. Miki tunnetaan älykkäästä, runollisesta ja humoristisesta ilmaisustaan sekä taidostaan kirjoittaa autenttisella, herkällä tavalla, joka osuu lukijoiden sydämiin. Mikin tuotantoa ovat mm. mestarilliset tiiliskivet "Elämä: esipuhe (2021, WSOY), "O" (2017, WSOY) sekä "Hiljaisuuden mestari" (2019, WSOY). 

Markus Kajo

Markus Aarni Erämies Kajo, tunnettu myös nimimerkillä Kettunen, on suomalainen toimittaja, kirjailija, käsikirjoittaja ja televisiojuontaja. Hänet tunnetaan muun muassa tv-ohjelmistaan Kettunen, Naurun paikka ja Nousevan auringon Kajo sekä pakinoistaan ja kolumneistaan, joita hän kirjoittaa Ylelle ja Seura-lehdelle. Nykyään Kajo toimii puhu- ja kirjailijana sekä media-alan yrittäjänä yrityksensä Procreator Ltd Oy Markus Kajo Ab:n kautta. Kirjoittajaklubissa hän opettaa kirjoittamista kurssillaan "Markus Kajon tarinoiden salat"

Emilia Haljala

Emilia Haljala on näyttelijä, joogaohjaaja ja yrittäjä. Teatteria, draamaa ja draamakasvatusta hän on opiskellut Suomessa, Englannissa ja Espanjassa. Barcelonan taideyliopistosta valmistuttuaan hän suuntasi hetkeksi Intiaan joogan pariin, jossa syntyi oivallus: kaikkia elämän varrella opittuja asioita yhdistää luovuus! “Luovuus mahdollistaa sisäisen elämän vapautumisen tehden elämästä merkityksellisempää ja ainutlaatuisempaa. Uskon vahvasti, että luovuus lähtee virtaamaan kuin itsestään, silloin kun ihminen rentoutuu."

Suvi Kovanen

Suvi Kovanen on kirjoittamisen ohjaaja, sisällöntuottaja ja kirjoittaja. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri (Jyväskylän yliopisto 2010), pääaineena kirjallisuus. Hän on opiskellut myös taidekasvatusta ja kirjoittamista. Luovan kirjoittamisen kursseja erilaisissa muodoissa Suvi on vetänyt vuodesta 2010. Hän on tehnyt myös vuosia töitä viestinnän parissa; tuottanut sisältöä organisaation verkkosivuille, uutiskirjeisiin ja sosiaaliseen mediaan. Yksi Suvin suurimmista haaveista toteutui tammikuussa 2020, kun hän julkaisi ensimmäisen runokokoelmansa "Jotta muistaisin". Kotoisin Suvi on Etelä-Savosta, järvien sekä metsien ääreltä. Tämänhetkisen kotinsa hän on löytänyt Lapista, Rovaniemeltä.

Niina Oisalo

Niina Oisalo on Turussa asuva esikoiskirjailija, runoilija, sanataideohjaaja ja elokuvatutkija. Hän on tehnyt aiemmin töitä myös toimittajana ja kustannustoimittajana. Oisalon esikoisteos Valaan silmä, pilvien hai (Kolera kustannus) julkaistiin vuonna 2017, ja se sai osakseen kiittäviä kritiikkejä. Hänet kutsuttiin myös E-80 esikoiskirjailijaseminaariin Urjalan Pentinkulman Päiville 2017 ja Annikin runofestivaalin Esikoiset-tapaamiseen 2018. Oisalon runoja ja novelleja on julkaistu useissa lehdissä, parhaillaan työn alla on ensimmäinen romaanikäsikirjoitus. Oisalo on opiskellut kirjoittamista Kriittisen korkeakoulun kirjoittajalinjalla (2018-2020) ja Turun yliopiston luovan kirjoittamisen oppiaineessa (2013-2015), sekä kirjoittamisen ohjausta lisäksi Oriveden opistolla (2013). Hän on toiminut sanataideohjaajana mm. Kirjan talolla, Turun Tyttöjen Talolla ja Nihil Interit -kirjoittajayhdistyksellä Helsingissä.

Tiina Kukkoaho

Tiina Kukkoaho on oululainen filosofian maisteri ja äidinkielen opettaja, joka on opettanut äidinkieltä lukuisissa peruskoulun sekä toisen asteen oppilaitoksissa. Hän on opiskellut opettajakoulutuksen lisäksi informaatiotutkimusta sekä viestintää. Tiina on myös Kulttuurimedia Kuiskeen toimituspäällikkö, joka lukee mielellään etenkin suomalaisten kirjailijoiden teoksia. Kirjoittaminen, lukeminen ja laulaminen ovat hänen rakkaimpia harrastuksiaan. Tiina ohjaa Kirjoittajaklubin puitteissa Kielenhuollon tehokurssia.

Päivi Kangasniemi

Päivi Kangasniemi on toimittaja, kirjoittaja ja kirjoittamisen ohjaaja. Hän on tehnyt pitkän uran aikakaus- ja lukemistolehdissä sekä ohjannut fiktiivisten kertomusten kirjoittajia ja käsitellyt paljon kirjoittajien omaan elämään pohjautuvia tarinoita. Taustallaan hänellä on yliopisto-opintoja mm. suomen kielessä, kirjallisuudessa ja kirjoittamisessa. Kirjoittajaklubissa hän opettaa kirjoittamista Luovan elämäkertakirjoittamisen ja autofiktion kurssilla.

Sinä?

Oletko sinä kirjoittamisen ohjaaja, kirjailija tai muu alan asiantuntija? Tahtoisitko jakaa taitosi ja inspiroida kirjoittajia, luoda uuden kurssin tai pitää webinaarin yhdessä kanssamme? Ota yhteyttä ja kerro meille taustastasi sekä kurssi-ideastasi: [email protected]

Liity kirjoittajien sisäpiiriin! (0€)

Tilaa tästä Kirjoittajaklubin uutiskirjeet ilmaiseksi. Kuulet ensimmäisenä kaikista uusista kursseista ja tapahtumista, ja saat etuja, vinkkejä ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Pidämme sähköpostiosoitteesi vain omana tietonamme, ja voit perua kirjeet milloin tahansa halutessasi.