Uusi laite muuttaa ajatuksesi ja unesi suoraan tekstiksi automaattisesti sinun puolestasi!

kirjan kirjoittaminen

Suuria uutisia! Olemme keksineet laitteen, joka muuttaa ajatukset suoraan tekstiksi tietokoneelle.

Näin sinun ei tarvitse enää itse tuhlata aikaa ja energiaa kirjoittamiseen! Riittää kun loikoilet mukavasti sohvalla unelmoiden tai ajattelet tarinaasi metsälenkillä – tai mietiskelet kirjaasi tuijottaen utuisesti ulos ikkunasta nämä vermeet ylläsi (ks. havainnollistava kuva tämän artikkelin ohessa).

Tämä suurenmoinen innovaatio mullistaa kirjoittamisen! Ei enää kynän pitelemisestä aiheutuneita kipeitä ranteita tai ruudun äärellä istumisesta johtuvia nodiannuolia! Ei enää writer’s blockeja, valkoisen paperin kammoa tai pöytälaatikkoon unehtuneita puolivalmiita käsikirjoituksia!

Ajatuksenkirjoittaja™ kirjoittaa sinun kirjasi valmiiksi jopa muutamassa tunnissa! Myös unien taltiointi tekstimuotoon on mahdollista.

Etsimme nyt tälle uudelle vempaimelle testaajia. Kerro alla kommenteissa, jos olisit halukas kokeilemaan, miltä tuntuu, kun esim. kirjaa ei tarvitse ollenkaan enää kirjoittaa itse, vaan tämä uusi innovaatio kirjoittaa mestarilliset ajatuksesi ja ideasi suoraan esiin, täysin julkaisuvalmiiksi romaaniksi automaattisesti.

Toivotamme kaikille hyvää huhtikuun ensimmäistä päivää!

Tilaa Kirjoittajaklubin klubiposti!

Saat sähköpostiisi kirjoitusvinkkejä ja inspiraatiota sekä tietoa tulevista kursseista ja webinaareista.

Kirjeiden tilaaminen on ilmaista, ja voit poistua listalta milloin tahansa.