Kirjoittaja! Haluatko julkaista tekstejäsi?

inspiraatio kirjoittaminen luovuus tekstien julkaiseminen

Uskomatonta, mutta totta! Käynnissä on jo Kirjoittajaklubin neljäs vuosi täynnä inspiraatiota, luovuutta ja kirjoittamisen virtaa. Aika kuluu nopeasti, kun on hauskaa! Mukana kursseillamme on ollut jo yli 2000 erilaista kirjoittajaa. 

Tekstejä ja tarinoita on vuosien varrella syntynyt kursseillamme roppakaupalla – ja syntyy jatkuvasti. Kirjojakin! Nyt päätimme avata sinulle kurssilaisenamme mahdollisuuden julkaista tekstejäsi blogissamme. 

Tekstien julkaisu voi olla aloittelevalle (tai jo kokeneellekin) kirjoittajalle vähän jännittävää. Mitä enemmän julkaiset tekstejäsi, sitä enemmän kuitenkin saat varmuutta kirjoittajana. Haluammekin rohkaista sinua, että kokeilet tekstiesi julkaisua kanssamme matalalla kynnyksellä! 

Sanotaan, että luova teos saa lopullisen merkityksensä vasta suhteessa yleisöönsä, suhteessa lukijaan. Parhaimmillaan tekstit ja tarinat jättävät positiivisen jäljen lukijaansa: ne inspiroivat, ne vaikuttavat, ne herättävät tunteita ja uusia oivalluksia.

Kun julkaiset tekstisi kanssamme, tavoitat parhaimmillaan jopa tuhansia lukijoita ympäri Suomen. Ennen kaikkea saat positiivisen kokemuksen tekstisi julkaisemisesta ja pääset jakamaan luovia tuotoksiasi muiden ihmisten kanssa. Avaa siis rohkeasti pöytälaatikkosi ja lähetä tekstisi meille vaikka heti!

Näin julkaiset tekstisi Kirjoittajaklubin blogissa!

Jos olet ollut mukana jollakin Kirjoittajaklubin kurssilla ja haluat julkaista siellä syntyneen tekstin tai kurssin inspiroimana syntyneen tuotoksen, niin lähetä teksti meille sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Laita viestin otsikoksi: "TEKSTI KIRJOITTAJAKLUBIN BLOGIIN". 

Kerro saateviestissä hieman itsestäsi kirjoittajana sekä mille kurssillemme olet osallistunut. 

Voit lähettää vaikka yksittäisen runon tai muutaman sivun mittaisen novellin, kolumnin, blogitekstin tai minkä tahansa muun, määrittelemättömän luovan kirjoituksen. Pidä kuitenkin tekstin pituus maltillisena (mielellään max. 5 sivua). 

Saatamme julkaista tekstisi tai osia siitä myös sosiaalisen median tileillämme. 

Jäämme innolla odottamaan sinun tekstejäsi! :) 

Inspiroivin terveisin,

Martta & Kirjoittajaklubi

Ps. Huomasitko muuten, että saat Kirjoittajan vuosi -paketin (eli LÄHES KAIKKI kurssimme ja webinaarimme vuoden ajaksi) -20% ALE-hintaan, kun hankit sen helmikuun 2022 aikana!

Lue lisää ja hyödynnä tarjous tästä >>

Tilaa Kirjoittajaklubin klubiposti!

Saat sähköpostiisi kirjoitusvinkkejä ja inspiraatiota sekä tietoa tulevista kursseista ja webinaareista.

Kirjeiden tilaaminen on ilmaista, ja voit poistua listalta milloin tahansa.