Tervetuloa syksy! Mitä sinä haluaisit kirjoittaa tulevana syksynä?

kirjan kirjoittaminen kirjoittaminen luova kirjoittaminen luovuus

Syksy saapuu joka vuosi, ei voi mitään. Itselleni kesän loppu on aina vähän haikeaa aikaa. Ei millään malttaisi luopua valosta ja lämmöstä.

Toisaalta syksy on luovuuden kulta-aikaa. Kesän aikana mieli on latautunut kukoistavan luonnon keskellä ja kerännyt uutta energiaa auringosta. Hämärtyvät syysillat antavat nyt luvan käpertyä kotiin kaikessa rauhassa omien ajatustensa ja tunteidensa kanssa, oman luovuuden äärelle.

Odotan näitä hetkiä:

On ilta. Istun yksin puisen pöytäni ääressä. Olen sytyttänyt pari kynttilää, ehkä suitsukkeen. Taustalla sade ropisee ikkunaan. Edessäni on muistivihko, kädessäni suosikkimustekynä: juuri sopivan pehmeä kosketus paperia vasten. Istun hämärässä ja kirjoitan. Annan sanojen virrata esiin kauttani, pakottamatta, kuin itsestään. Lepuutan katsettani ja ajatuksiani välillä ikkunassa: katulamppujen kajastavassa valossa, sadepisaroissa, katson kun tuuli vihmoo puita. Ja niin ajatus jatkuu, kynä jatkaa liikettään. Syntyy jotain uutta. Ehkä runo, ehkä vain vapaasti ajelehtivaa tajunnanvirtaa. Luovuus itsessään tuntuu hyvältä – se tarjoaa yhteyden oman mielen syvempiin kerroksiin, johonkin salattuun ja ihmeelliseen, omaan itseen, ja sanojen kautta lopulta myös muihin ihmisiin.

Toivottavasti sinäkin koet omanlaisiasi hienoja hetkiä ja elämyksiä kirjoittamisen parissa.

Odotan ilolla myös kohtaamisia muiden kirjoittajien kanssa kursseilla ja yhteisissä kirjoittajailloissa. On innostavaa ja avartavaa kohdata erilaisia ihmisiä omine tarinoineen, ja ammentaa muiden teksteistä ja kokemuksista uutta. Eräs Kirjoittajaklubin jäsen kuvasi juuri kiitellen, että kurssit ovat "avanneet takalukkoon salpautuneita ovia". Koen itsekin, että luovuuteni saa uutta virtaa, vapautta ja tilaa yhdessä jakamisesta.

Löydät tämän blogitekstin alta tulevan syksyn ohjelmaa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kirjoittamaan, inspiroitumaan, luomaan ja oppimaan uutta!

Muistutan vielä, että liittymällä jäseneksi pääset mukaan lähes kaikille kursseille, webinaarihin ja kirjoittajailtohin yhdellä kertamaksulla kokonaisen vuoden ajan.

Nähdään kirjoittamisen parissa ja luovuuden äärellä. Ihanaa, tunnelmallista ja luovaa syksyä sinulle!

–Martta & Kirjoittajaklubi

Tilaa Kirjoittajaklubin klubiposti!

Saat sähköpostiisi kirjoitusvinkkejä ja inspiraatiota sekä tietoa tulevista kursseista ja webinaareista.

Kirjeiden tilaaminen on ilmaista, ja voit poistua listalta milloin tahansa.