Inspiroidu bloggaamaan! Blogikirjoittamisen verkkokurssi

Uutta inspiraatiota ja ideoita blogin kirjoittamiseen! Tältä matalan kynnyksen blogikurssilta löydät lukuisia uusia ideoita, vinkkejä ja työkaluja, joilla herätät blogisi eloon. 

Psst. Tämäkin kurssi sisältyy Kirjoittajaklubin jäsenyyteen! Hanki Kirjoittajan vuosi -paketti itsellesi ja saat heti käyttöösi inspiroivia kursseja ja webinaareja yli 1000€ edestä yhdellä edullisella kertamaksulla.

Aloita blogikurssi heti – Inspiroidu bloggaamaan! (35€)

Tämän kurssin aikana:

  • Saat uutta nostetta olemassa olevan blogin kirjoittamiseen tai kokonaan uuden blogin aloittamiseen!
  • Löydät lukuisia työkaluja, ideoita ja vinkkejä, joiden avulla blogisi herää eloon.
  • Kirjoitat yhteensä neljä (4) valmista blogitekstiä.

Kurssi kestää yhteensä yhden kuukauden (1kk) ajan, mutta kaikki materiaalit ovat käytössäsi kolme kuukautta (3kk) kurssin aloituksesta.

Aloita kurssi heti!

Kurssin teemat ja sisältö

Kurssin sisällöt jakautuvat neljään eri teemaan neljälle eri viikolle:

  • 1. viikko: Blogi-ideat esiin!
  • 2. viikko: Blogin tyyli ja tunne
  • 3. viikko: Fokus lukijaan – Kuka lukee blogiasi?
  • 4. viikko: Blogiunelmia ja tulevaisuuden suunnitelmia

Olipa blogisi sitten lifestyle-blogi, asiantuntijablogi, yritysblogi tai julkinen päiväkirjasi, tällä kurssilla innostut kirjoittamaan yhdessä muiden kirjoittajien kanssa!

Mukaan voit tulla matalalla kynnyksellä: sinun ei tarvitse kokea olevasi erityisen luova tai edes rakastaa kirjoittamista (vielä). Kurssilla inspiroidut, kokeilet uutta, kehityt, jaat tekstejäsi, rohkaistut ja vapaudut kirjoittamaan omalla äänelläsi.

Siirry heti kurssin pariin tästä!

"Minusta kurssi oli hyvä kokonaisuus ja sai ajattelemaan monia asioita liittyen blogin sisältöön ja kohderyhmään. Pidin myös leppoisasta otteesta ja rohkaisevasta matalan kynnyksen kirjoittamisesta. Jokaisen viikon päättäminen tekstin tuottamiseen oli myös aktivoivaa. Pidin vertaiskommentoinnista paljon ja sen tuomista rohkaisuista. Palaan varmaan vielä opetuksiin ja suunnittelen kirjoittamista myös strategisemmin. Kiitos."

Paula
Kurssin osallistuja

"Kurssi oli itselleni antoisa. Ajatus blogin aloittamisesta syntyi kunnolla vasta tammikuussa ja nyt olen sen tämän kurssin inspiroimana aloittanut. Kolmen kurssilla kirjoittamani tekstin lisäksi olen julkaissut siellä kaksi muutakin tekstiä, joten aihetta on luottaa, että inspiraatio voi kantaa kurssin loputtuakin. On ollut mielenkiintoista kuulla muiden kokemuksista, ja sekin että kurssilla on sekä blogikonkareita että muita aloittelijoita, on vahvuus, koska se tuo esiin erilaisia näkökulmia.
Kurssin tehtävät tuntuivat itselle mielekkäiltä ja niiden kautta näyttää löytyneen blogini aiheistolle suunta tai itselleni se niin sanottu ääni, jollaista en ollut suunnitellut. Kiitos!"

Hanna
Kurssin osallistuja

Tietoa kurssin ohjaajasta

Tällä kurssilla ohjaajana toimii Kirjoittajaklubin perustaja, oululainen yrittäjä ja kirjoittaja, Martta Tervonen. Martta on ylläpitänyt omaa ja eri yritysten blogeja vuosien ajan, kirjoittanut kolme (3) kirjaa luovuudesta ja yrittäjyydestä, toiminut kolumnistina usean vuoden ajan sekä vetänyt luovuuteen ja kirjoittamiseen liittyviä kursseja ja luentoja ympäri Suomea. Hän on opiskellut myös journalismia, ja hänellä on laaja työkokemus viestintä- ja markkinointialan johtotehtävistä.

Aloita kurssi heti!

Hanki Kirjoittajaklubin jäsenyys! Saat heti käyttöösi inspiroivia kursseja yli 1000€ edestä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tuhansien kirjoittajien joukkoon! Inspiroidu kirjoittamaan, löydä luovuutesi ja kehity kirjoittajana. Etene omaan tahtiin ilman suorituspaineita! Suomen monipuolisin kurssikirjasto käytössäsi.

Tutustu jäsenyyteen tästä!