Kirjoita unelmasi esiin! Lempeä ja inspiroiva kirjoitusmatka unelmiesi maailmaan (kirjoituskurssi verkossa)

Aina kannattaa unelmoida! Unelmointi tuo mielihyvää, se vahvistaa positiivisia tunteita ja luo valoa tulevaisuuteen. Kirjoittamalla unelmasi esiin olet jo yhden askelen lähempänä niiden toteutumista.

Psst. Tämäkin kurssi sisältyy Kirjoittajaklubin jäsenyyteen! Hanki Kirjoittajan vuosi -paketti itsellesi ja saat inspiraatiota yli 1000€ edestä yhdellä, edullisella kertamaksulla.

Hanki Kirjoittajaklubin jäsenyys ja saat tämänkin kurssin heti käyttöösi!

Tämän kurssin aikana:

  • Unelmoit elämäsi eri osa-alueita ohjatusti, luot aarrekartan ja kirjoitat unelmasi esiin
  • Pääset kuvittelemaan ja tuntemaan kuin unelmasi olisivat käyneet jo toteen: näet kirkkaita ja sykähdyttäviä kuvia tulevasta
  • Löydät ja tunnustelet myös niitä asioita, joista olet kiitollinen jo tässä hetkessä

Voit käydä kurssia läpi täysin omaan tahtiin. Kaikki materiaalit ovat saatavillasi yhden kuukauden (1kk) ajan kurssin aloituksesta.

Kirjoita unelmasi esiin! Aloita kurssi tästä >>
 

Tästä kurssista on sanottu näin:

"Kiitos. Sain siivet unelmille ja lensin pois seinien sisältä ulos maailmaan. Minun maailmaani." -Heidi

"Miten ihanaa ja rentouttavaa onkaan keskittyä vain omiin unelmiinsa, kauniisiin kuviin ja suuriin haaveisiin! Innolla jatkan askartelua edelleen, ja visioin unelmaelämääni :-). Viimeksi lapsena olen ollut askartelusta näin innoissani! Melkein jo uskon, että kartassa on taikaa!" -Saima

Tietoa kurssin ohjaajasta

Kurssin ohjaajana toimii Kirjoittajaklubin perustaja Martta Tervonen. Martta on vannoutunut unelmoinnin puolestapuhuja: hänellä on aiheesta omakohtaista kokemusta jo yli 30 vuoden ajalta. Martan mielestä unelmat kannattaa paitsi kirjoittaa, myös toteuttaa elämänsä aikana eikä vasta sen jälkeen.

Martta on kirjoittanut kolme (3) kirjaa luovuudesta ja yrittäjyydestä, toiminut kolumnistina usean vuoden ajan sekä vetänyt suosittuja luovuuteen ja kirjoittamiseen liittyviä kursseja ja luentoja ympäri Suomea. Hän on opiskellut myös journalismia ja hänellä on laaja työkokemus viestintä- ja markkinointialan johtotehtävistä. Martta rakastaa jättimäistä koiraansa Seppoa ja inspiroituu seikkailuista, luonnosta ja mielenkiintoisista kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa.

Lisätietoja: kirjoittajaklubi.fi ja marttatervonen.com

Liity Kirjoittajaklubin jäseneksi! Saat käyttöösi inspiroivia kursseja yli 1000€ edestä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tuhansien kirjoittajien joukkoon! Inspiroidu kirjoittamaan, löydä luovuutesi ja kehity kirjoittajana. Etene omaan tahtiin ilman suorituspaineita!

Tutustu jäsenyyteen tästä!