Luovan kirjoittamisen verkkokurssi II: Uutta virtaa ja iloa kirjoittamiseen!

(1kk, 49€)

Sytytä luovuutesi uuteen liekkiin! Tällä kurssilla pääset jatkamaan matkaasi luovuuden ja luovan kirjoittamisen parissa. Löydät inspiraation ja koet luovuuden voimaa, vapautta, läsnäoloa ja flow-elämyksiä! Lähde nyt mukaan kuukauden mittaiseen seikkailuun luovuutesi lähteille ja nauti vapaana virtaavan luovuuden voimasta.

HUOM! Kurssi on suunnattu ensisijaisesti heille, jotka ovat jo käyneet Kirjoittajaklubin kurssin "Luovan kirjoittamisen verkkokurssi I: Löydä kirjoittamisen ilo ja flow!", mutta aiemman kurssin käyminen ei ole välttämätöntä. Kirjoittajaklubin jäsenille tämäkin kurssi on ilmainen, ks. lisää jäsenyydestä täältä!

Aloita kurssi heti!

Kurssi jakautuu 16 eri jaksoon, jotka sisältävät videoita, äänitteitä ja tekstisisältöjä. Yksi jakso on pituudeltaan noin puoli tuntia, sisältäen luovuuttasi ravitsevan tehtävän. Kurssin tarkoituksena on, että se antaa enemmän voimaa kuin vie sitä.

 Kurssin kaikki materiaalit ovat käytössäsi 3 kuukautta kurssin aloituksesta lukien, joten voit käydä sisältöjä läpi täysin omaan tahtiin ja palata niihin halutessasi myöhemmin.

Aloita heti tästä!

Uutta virtaa ja luovuuden lähteitä kirjoittamiseen!

Kurssin aikana löydät uutta virtaa ja inspiraation lähteitä kirjoittamisen tueksi. Luovuutta kutkuttelevien harjoitusten kautta koet kirjoittamisen iloa ja löydät uudenlaisen flow:n.

Syvempi yhteys omaan luovuuteesi

Kurssilla opit, miten voit syventää yhteyttä omaan luovuuteesi ja luoda uutta vapaammin, ilman suorituspaineita! Kirjoitamme tällä kurssilla tuttuun tapaan myös aamusivuja.

Inspiroiva kirjoittajien yhteisö tukenasi

Inspiroi ja inspiroidu muiden kirjoittajien teksteistä! Kurssialustalla voit halutessasi jakaa tekstejäsi ja keskustella muiden kirjoittajien kanssa kannustavassa ilmapiirissä.

Tietoa kurssin ohjaajasta:

Tällä kurssilla ohjaajana toimii Kirjoittajaklubin perustaja, oululainen luovan alan yrittäjä, Martta Tervonen. Martta on kirjoittanut kolme (3) kirjaa luovuudesta ja yrittäjyydestä, toiminut kolumnistina usean vuoden ajan sekä vetänyt suosittuja luovuuteen ja kirjoittamiseen liittyviä kursseja ja luentoja ympäri Suomea. Hän on opiskellut myös journalismia, ja hänellä on laaja työkokemus viestintä- ja markkinointialan johtotehtävistä. Martan alaa ovat erityisesti kolumnit, blogit sekä kaikenlaiset viestintään ja markkinointiin liittyvät tekstit. Martta rakastaa jättimäistä koiraansa Seppoa ja inspiroituu seikkailuista, luonnosta ja mielenkiintoisista kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa.

Kokemuksia aiemmalta luovan kirjoittamisen verkkokurssilta:

"Upea kurssi! Tämä kurssi antoi minulle uusia näkökulmia, ajatuksia, oivalluksia, ideoita, eväitä, voimia, uskallusta, avoimia ovia kirjoittamiseen. Huomasin, että mitä enemmän kirjoitan, sitä paremmaksi tekstini muuttuu. Jatkan kirjoittamistani: muokkausta, hiomista, viimeistelyä. Jatkan aamusivujen kirjoittamista. Kiitos kurssista! Kiitos myös minulle itselleni, sain myös kärsivällisyyttä ja sitkeyttä." 

-Anne

"En voi olla jo ensimmäisen viikon jälkeen kiittämästä kurssista! Tämä on ihana! Aamusivut ovat maagisia! Vaikka joka aamu en ole kirjoittanut, olen huomannut, miten hyvä päivän aloitus ne ovat! Mieli puhdistuu ja samaan aikaan latautuu positiivisella vireellä, joka jatkuu pitkälle päivään. Jo nyt koen luovuuden sisälläni heräilevän. Odotan myös jokaista seuraavaa harjoitusta, kuin innokas ekaluokkalainen läksyjä. :)" 

-Saima

"Kiitos avustasi Martta, kurssilla piirtyi kynästäni elämääni uusi kartta. Sangen yllättävä ja hauska, vaikka olin hiukan laiska. Taikasivut varmaan auttoi ja minut matkaan laittoi." '

-Leena

"Kiitos Martta ja Kirjoittajaklubi! Oli upeaa palata perhe-elämän ja työkiireiden keskeltä omiin hetkiin, oman itsensä toteuttamiseen ja oman kupin täyttämiseen. Oppia ottamaan ja järjestämään itselleen hiljaisia hetkiä, jotka ei ole olleet itsestään selviä pitkään aikaan. Opin uuden rutiinin aamusivuihin, tajusin reflektoinnin tärkeyden (ja että sitä voi tehdä vaikkei kukaan kysyisikään miten menee), ja opin ruokkimaan luovuuttani. Pääsin myös hiljaisena toiveena kyteneen kirjoitusprojektin alkuun, mikä on enemmän kuin osasin haaveillakaan! Ja (mikä parasta:) jotenkin kurssin aikana heräsi myös suuri kaipuu takaisin kotiin Ouluun. Kiitos teille! <3" 

-Sirpa

"Kurssi oli antoisa. Teki juuri sen, miksi olin sille ilmoittautunut eli herätti pysähtyneenä olleen kirjoitusvireen. Kurssin hinta-laatusuhde oli erinomainen. Vinkit ja ideat olivat tuoreita. Lämpimät kiitokset kurssista." 

-Ulla

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Luovan kirjoittamisen jatkokurssi – Aloita kirjoittaminen heti!

Pääset aloittamaan kurssin heti! Aloituksen jälkeen uusia materiaaleja ja harjoituksia ilmestyy kurssialustalle joka viikko yhteensä kuukauden ajan. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan kirjoittamaan ja luomaan jotain uutta!

Aloita kurssi tästä!