€45,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi I – Löydä kirjoittamisen ilo ja flow!

Luovuuden voimaa, vapautta, läsnäoloa ja flow-elämyksiä! Lähde kuukauden mittaiselle tutkimusmatkalle luovuutesi lähteille ja nauti vapaana virtaavan luovuuden voimasta!

Tällä luovan kirjoittamisen kurssilla:

  • Selätät tyhjän paperin kammon ja annat luovuutesi tulla esiin sellaisena kuin se tahtoo: tuntevana, aitona ja elävänä.
  • Saat unohtaa turhat suorituspaineet ja kokea, kuinka sanat alkavat tipahdella paperille kuin itsestään.
  • Opit jonkin verran luovuuden teoriaa, mutta tärkeimpänä käyt läpi erilaisia harjoituksia, jotka auttavat sinua olemaan yhteydessä luovuuteesi ja saavat sisäisen kirjailijasi inspiroitumaan. 

Voit aloittaa kurssin milloin vain, vaikka heti! Kurssimateriaalit tulevat saatavillesi ajastetusti yhden kuukauden (1kk) aikana, mutta kaikki materiaalit ovat käytössäsi yhteensä kolmen kuukauden (3kk) ajan.

Kurssi jakautuu 12 eri jaksoon, jotka sisältävät videoita, äänitteitä ja tekstisisältöjä. Yksi jakso on pituudeltaan noin puoli tuntia, sisältäen luovuuttasi ravitsevan tehtävän. Kurssin tarkoituksena on, että se antaa enemmän voimaa kuin vie sitä. Mukaan voit tulla aiemmasta kokemuksesta ja taidoista riippumatta. 


Tästä kurssista on sanottu näin:

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi oli mielestäni erittäin hyvin suunniteltu ja mielenkiintoinen. Tehtävien kautta pääsi monipuolisesti tutustumaan luovuuden lähteisiin. Aloittelevan harrastajan mielestä hyvää oli myös se, että ei ollut pakko julkaista omia kirjoituksiaan. Harjoitukset ja videot valoivat luottamusta omaan tekemiseen ja lisäsivät uskoa siihen, että jokaisella on mahdollisuus löytää tie luovuuden maailmaan. Paljon kiitoksia hienosta kurssista! (Tiina)

"Upea kurssi! Tämä kurssi antoi minulle uusia näkökulmia, ajatuksia, oivalluksia, ideoita, eväitä, voimia, uskallusta, avoimia ovia kirjoittamiseen. Huomasin, että mitä enemmän kirjoitan, sitä paremmaksi tekstini muuttuu. Jatkan kirjoittamistani: muokkausta, hiomista, viimeistelyä. Jatkan aamusivujen kirjoittamista. Kiitos kurssista! Kiitos myös minulle itselleni, sain myös kärsivällisyyttä ja sitkeyttä." (Anne)

"En voi olla jo ensimmäisen viikon jälkeen kiittämästä kurssista! Tämä on ihana! Aamusivut ovat maagisia! Vaikka joka aamu en ole kirjoittanut, olen huomannut, miten hyvä päivän aloitus ne ovat! Mieli puhdistuu ja samaan aikaan latautuu positiivisella vireellä, joka jatkuu pitkälle päivään. Jo nyt koen luovuuden sisälläni heräilevän. Odotan myös jokaista seuraavaa harjoitusta, kuin innokas ekaluokkalainen läksyjä. :)" (Saima)

"Kiitos avustasi Martta, kurssilla piirtyi kynästäni elämääni uusi kartta. Sangen yllättävä ja hauska, vaikka olin hiukan laiska. Taikasivut varmaan auttoi ja minut matkaan laittoi." (Leena)

"Kiitos Martta ja Kirjoittajaklubi! Oli upeaa palata perhe-elämän ja työkiireiden keskeltä omiin hetkiin, oman itsensä toteuttamiseen ja oman kupin täyttämiseen. Oppia ottamaan ja järjestämään itselleen hiljaisia hetkiä, jotka ei ole olleet itsestään selviä pitkään aikaan. Opin uuden rutiinin aamusivuihin, tajusin reflektoinnin tärkeyden (ja että sitä voi tehdä vaikkei kukaan kysyisikään miten menee), ja opin ruokkimaan luovuuttani. Pääsin myös hiljaisena toiveena kyteneen kirjoitusprojektin alkuun, mikä on enemmän kuin osasin haaveillakaan! Ja (mikä parasta:) jotenkin kurssin aikana heräsi myös suuri kaipuu takaisin kotiin Ouluun. Kiitos teille! <3" (Sirpa)

"Kurssi oli antoisa. Teki juuri sen, miksi olin sille ilmoittautunut eli herätti pysähtyneenä olleen kirjoitusvireen. Kurssin hinta-laatusuhde oli erinomainen. Vinkit ja ideat olivat tuoreita. Lämpimät kiitokset kurssista." (Ulla)

Tämä kurssi oli yllättäen hyödyllinen ihan työelämänkin kannalta, vaikka alunperin ajattelin tätä vain oman vapaa-ajan kannalta. Yhteys omaan luovuuteen tuntuu auttavan ihan kaikessa kommunikoinnissa, ei vain luovien tuotosten tekemisessä. Huomaan olevani itsevarmempi ja osuvampi viestinnässäni työelämän kontekstissa. Ehkä se on se kasvanut sanavarasto, tai liekö se kasvanut, ehkä siihen on vaan saanut yhteyden paremmin :) –Sandra


Tietoa kurssin ohjaajasta:

Tällä kurssilla vetäjänä toimii Kirjoittajaklubin perustaja, oululainen luovan alan yrittäjä, Martta Tervonen. Martta on kirjoittanut kolme (3) kirjaa luovuudesta ja yrittäjyydestä, toiminut kolumnistina usean vuoden ajan sekä vetänyt suosittuja luovuuteen ja kirjoittamiseen liittyviä kursseja ja luentoja ympäri Suomea. Hän on opiskellut myös journalismia, ja hänellä on laaja työkokemus viestintä- ja markkinointialan johtotehtävistä. Martan alaa ovat erityisesti kolumnit, blogit sekä kaikenlaiset viestintään ja markkinointiin liittyvät tekstit. Martta rakastaa jättimäistä koiraansa Seppoa ja inspiroituu seikkailuista, luonnosta ja mielenkiintoisista kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa.