Matalan kynnyksen runopaja: "Oman elämäsi runoilija" -verkkokurssi 

Tällä kahdeksan (8) viikon mittaisella verkkokurssilla saat inspiraatiota runojen kirjoittamiseen, opit runouden teoriaa ja ennen kaikkea kirjoitat joka viikko uusia runoja!

HUOM! Kurssi on tällä hetkellä saatavilla vain Kirjoittajaklubin jäsenille – Lue lisää tästä >>

Saat tämänkin kurssin käyttöösi, kun liityt Kirjoittajaklubin jäseneksi!

Tule mukaan runoilemaan matalalla kynnyksellä! 

Runopajassa sinun ei tarvitse tuskastella runomitan kanssa, ei laskea haikujen tavuja eikä pakottaa runoihin riimejä. Kirjoitetaan yhdessä runoja rennolla otteella ja sukelletaan jonnekin, missä ei olla ehkä ennen oltu!

Runopajassa saat 8 viikon ajan joka viikko lyhyen johdannon viikon teemaan tekstimuodossa sekä tehtäviä, jotka kannustavat sinua kokeilemaan runojen kirjoittamista eri näkökulmista. Viikon päätteeksi voit halutessasi "palauttaa" tehtävät kurssin keskustelualueelle, inspiroitua muiden runoista ja saada palautetta muilta kirjoittajilta.

Voit tulla mukaan taustastasi, taidoistasi ja kokemuksestasi riippumatta matalalla kynnyksellä! Riittää, kun olet kiinnostunut runojen kirjoittamisesta ja avoin kokeilemaan jotain uutta. 

Hinta: 65€ (sis. alv24%)

HUOM! Kurssi on tällä hetkellä saatavilla vain Kirjoittajaklubin jäsenille.

Hanki Kirjoittajaklubin jäsenyys tästä!

Tietoa kurssin ohjaajasta

Kurssin ohjaajana toimin minä, Suvi Kovanen, kirjoittamisen ohjaaja, sisällöntuottaja ja kirjoittaja. Koulutukseltani olen filosofian maisteri (Jyväskylän yliopisto 2010), pääaineena kirjallisuus. Olen opiskellut myös taidekasvatusta ja kirjoittamista.

Luovan kirjoittamisen kursseja erilaisissa muodoissa olen vetänyt vuodesta 2010. Erityisesti kirjoittamisen verkkokurssit ovat kuuluneet vuosia ohjausvalikoimaani. Olen tehnyt myös vuosia töitä viestinnän parissa; tuottanut sisältöä organisaation verkkosivuille, uutiskirjeisiin ja sosiaaliseen mediaan.

Ja kyllä, kirjoitan paljon. Runot ovat omin ilmaisumuotoni, mutta nautin myös muiden tekstilajien kirjoittamisesta. Löysin kirjoittajan sisältäni teini-ikäisenä, kadotin sen jossakin vaiheessa ja nyt viimeisten vuosien aikana olen löytänyt oman kirjoittamisen uudelleen. Löysin kuin kotiin. Yksi suurimpia haaveitani toteutui tammikuussa 2020, kun ensimmäinen runokokoelmani "Jotta muistaisin" julkaistiin. Kotoisin olen Etelä-Savosta, järvien sekä metsien ääreltä. Tämän hetkisen kotini olen löytänyt Lapista, Rovaniemeltä.

"Olen iloinen, että ilmoittauduin ja lähdin mukaan. Tämä kurssi on aukaissut hyvin kirjoittamaan, ja kirjoittamisen välillä on ollut jotenkin herkistynyt sanoille ja lauseille. Yllättävän paljon tämä kurssi on saanut myös prosessoimaan itseä ja suhdetta muihin ihmisiin ja elämään. Viikottaiset teemat ovat olleet hyviä katalysaattoreita. Olen myös rohkaistunut lukemaan miehelleni runojani ja muutaman kerran myös ystävilleni. Kiitos Suvi kurssista ja kommenteista!"

Eira
Kurssin osallistuja

"Kiitos kurssista! Opin paljon ja oli ihanaa, että oli viikottain aina eri runotehtävä. Tykkäsin siitä, kuinka erilaisia runoja sai lukea. Olisin mielelläni jatkanut tätä pidempäänkin." 

Susanna
Kurssin osallistuja

Liity Kirjoittajaklubin jäseneksi! Saat käyttöösi inspiroivia kursseja yli 1000€ edestä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Mukana on jo tuhansia kirjoittajia eri puolilta Suomea ja kursseista on tykätty paljon! :) 

Tutustu jäsenyyteen tästä!