Mikiä lämmöllä muistaen.

Miki Liukkosen kirjoittajakoulu

50% tämän kurssin verottomasta hinnasta ohjataan suoraan mielenterveystyön tukemiseen Mieli ry:n kautta.

Meillä oli kunnia toteuttaa edesmenneen kirjailija Miki Liukkosen kanssa verkkokurssi, jolla hän puhuu luovuudesta ja kirjailijuudesta ja jakaa omat vinkkinsä kirjoittajille. Miki Liukkosen kirjoittajakoulun kurssimateriaalit ovat saatavilla videotallenteina sekä tekstimuodossa Kirjoittajaklubin kurssialustalla. 

Kurssin aikana pääset tutkimaan omaa luovuuttasi ja kirjailijuuttasi, ja kuulet, miten Miki Liukkonen kirjoitti ja loi uutta. Löydät uusia näkökulmia kirjoittamiseen yhteensä kymmenen erilaisen tehtävän kautta ja opit kirjoittamaan rohkeammin, aidommin ja rehellisemmin omana itsenäsi.

Kurssimateriaalit ovat käytössäsi 3kk ja voit edetä omaan tahtiin.

Kurssin hinta on 65€ (sis.alv 24%), josta verojen jälkeen 50% lahjoitetaan mielenterveystyöhön Mieli ry:n kautta

Hanki kurssi tästä >>

Mikiä lämmöllä muistaen. 

Kirjailija Miki Liukkonen (1989-2023)

Miki. Sinä nero. Sillä nerohan sinä olit, kirjailijana ja taiteilijana. Tiesit sen itsekin. Sanoja ei nyt oikein ole. On vaikeaa valita ne lauseet, jotka haluaisi sanoa, tähän kohtaan sopivat sanat.

Jätit meille lämpimän muiston. Et "taskulämmintä". Sillä sanalla kuvailit kirjoittamista ja kai koko elämääkin pahimmillaan, taskulämpimänä, mitäänsanomattomana, varovaisena, samanlaisena kuin kaikki mitä oli kirjoitettu tai tehty jo aiemmin.

Muistan, kun kuvasimme kirjoituskurssimme materiaaleja luonasi Töölössä. Kissa rimpuili pitkin hartioitasi. Yhtäkkiä se hyppäsi kameran eteen ja tunki karvaisen naamansa suoraan linssiin. Kuinka nauroimme. Jätimme tuon kohdan editoimattomana lopullisiin materiaaleihin.

Editoimaton. Sellainen sinäkin olit. Suodattamaton. Kunnioitin ja arvostin tuota ominaisuutta sinussa suuresti. Kiitos Miki, että kohtasimme ja saimme työskennellä yhdessä. Kiitos, että inspiroit teksteilläsi ja koko elämälläsi meistä niin monia. 

Lepää rauhassa Miki. 

Mikiä lämmöllä muistaen ja kiittäen,

Martta & Kirjoittajaklubi

 

Opi luovuudesta ja löydä yhteys luovuuteesi!

Kurssin aikana saat lukuisia vinkkejä luovuuden sekä uusien ideoiden löytämiseksi, ja pääset tutkimaan omaa luovuuttasi ja kirjailijuuttasi. Kuulet myös, miten Miki Liukkonen kirjoittaa ja luo uutta, ja voit poimia sinulle toimivimmat keinot ja ideat kirjoittamisen tueksi.

Inspiroidu kirjoittamaan ja kokeile uutta!

Kurssin aikana löydät uusia näkökulmia kirjoittamiseen 10 erilaisen tehtävän kautta. Saat rutkasti inspiraatiota ja kannustusta kirjoittaa rohkeammin, aidommin ja rehellisemmin omana itsenäsi!

Tapaa muita kirjoittajia ja etene omaan tahtiin!

Kurssialustan keskustelualueella voit keskustella muiden kirjoittajien kanssa ja jakaa omia tekstejäsi ja kokemuksiasi. Kaikki kurssimateriaalit ovat käytössäsi 3 kuukauden ajan kurssin aloituksesta, joten voit edetä kurssilla omaan tahtiin!

"Kiitos huikean tiiviistä ja upeista harjoituksista. Tämä kurssi loi intoa taas kirjoittaa ja aloittaa jollain systeemillä – edes pieni juttu/ajatus joka päivä. Kirjoittaminen puhdistaa koronakevään puuduttamaa mieltä. :) Kiitokset ihanista kommenteista ja kannustuksista pitkin matkaa." 

Kirsi

Kurssin osallistuja

"Tämä oli hieno katsaus kirjailijuuteen! Kiitos hurjasti Mikille ajatuksista, kannustuksesta ja inspiraatiosta. Kiitos myös, että jaoit aidosti ja peittelemättä omaa prosessiasi. Koin syvää samaistumista. Eritoten sain rohkaisua rutiineihin ja niiden ylläpitoon, joita kurssinkin aikana harjoittelin. Luulen, että palaan kurssin pariin jonkin ajan päästä, sillä siinä oli paljon sisältöä, johon haluan pureutua vielä syvemmin. Jatkan tästä eteenpäin rohkaistuneena kirjoittamaan itseäni varten. Kenties joskus jotain julkaisenkin." 

Liisa

Kurssin osallistuja

"Harjoitusten myötä sain muistutuksen siitä, miten hauskaa kirjoittaminen onkaan. Oivalsin myös, miten runsas ideapankki minulla on itseni sisällä. En ole aikaisemmin osannut ajatella, että kirjoittaminen voisi olla itselleni yksi taiteenlaji muiden kykyjen oheen. Suuri kiitos oivalluksista, joita pääsin tekemään kurssin aikana!" 

Reija

Kurssin osallistuja

"Kiitos kurssista! Sisältöä oli riittävästi, mutta ei liikaa. Takataskuun jäi rohkaisu olla välittämättä muista, lakata miellyttämästä toisia ja olla rohkea. Rutiinin merkityksen jo tiesinkin, mutta hienoa, että sitä korostettiin. Niin tärkeää, kuin se onkin. Teknisesti oli virkistävää, että videot eivät olleet liian editoituja. Mikin persoona pääsi esiin ja ulosantihan hänellä on loistavaa, selkeää ja rauhallista. Hyvä hinta/laatu-suhde! :)" 

Jonna

Kurssin osallistuja

Siirry kurssille tästä >>

Ammenna inspiraatiota kirjoittamiseen kirjailija Miki Liukkoselta.

Kurssi koostuu videoista, joilla kirjailija Miki Liukkonen puhuu luovuudesta ja kirjoittamisesta ja antaa sinulle inspiroivia, luovuutta avaavia kirjoitusharjoituksia. Jo tuhannet kirjoittajat ovat ammentaneet inspiraatiota ja uusia näkökulmia kirjoittamiseen tämän kurssin avulla.

Aloita kurssi tästä!