Miki Liukkosen kirjoittajakoulu: Inspiroidu kirjoittamaan ja löydä luovuutesi!

Opi kirjoittamisesta ja luovuudesta itse kirjailija Miki Liukkoselta! Tämän kurssin aikana pääset tutkimaan omaa luovuuttasi ja kirjailijuuttasi, ja kuulet, miten Miki Liukkonen kirjoittaa ja luo uutta. Löydät uusia näkökulmia kirjoittamiseen yhteensä kymmenen erilaisen tehtävän kautta ja opit kirjoittamaan rohkeammin, aidommin ja rehellisemmin omana itsenäsi!

Kurssimateriaalit ovat käytössäsi 3kk ja voit edetä omaan tahtiin.

Kurssin hinta on 65€.

Psst. Tämäkin kurssi sisältyy Kirjoittajaklubin jäsenyyteen! Hanki Kirjoittajan vuosi -paketti itsellesi ja saat inspiraatiota yli 1000€ edestä yhdellä, edullisella kertamaksulla.

Aloita kurssi tästä!

Opi luovuudesta ja löydä yhteys luovuuteesi!

Kurssin aikana saat lukuisia vinkkejä luovuuden sekä uusien ideoiden löytämiseksi, ja pääset tutkimaan omaa luovuuttasi ja kirjailijuuttasi. Kuulet myös, miten Miki Liukkonen kirjoittaa ja luo uutta, ja voit poimia sinulle toimivimmat keinot ja ideat kirjoittamisen tueksi.

Inspiroidu kirjoittamaan ja kokeile uutta!

Kurssin aikana löydät uusia näkökulmia kirjoittamiseen 10 erilaisen tehtävän kautta. Saat rutkasti inspiraatiota ja kannustusta kirjoittaa rohkeammin, aidommin ja rehellisemmin omana itsenäsi!

Tapaa muita kirjoittajia ja etene omaan tahtiin!

Kurssialustan keskustelualueella voit keskustella muiden kirjoittajien kanssa ja jakaa omia tekstejäsi ja kokemuksiasi. Kaikki kurssimateriaalit ovat käytössäsi 3 kuukauden ajan kurssin aloituksesta, joten voit edetä kurssilla omaan tahtiin!

"Kiitos huikean tiiviistä ja upeista harjoituksista. Tämä kurssi loi intoa taas kirjoittaa ja aloittaa jollain systeemillä – edes pieni juttu/ajatus joka päivä. Kirjoittaminen puhdistaa koronakevään puuduttamaa mieltä. :) Kiitokset ihanista kommenteista ja kannustuksista pitkin matkaa." 

Kirsi

Kurssin osallistuja

"Tämä oli hieno katsaus kirjailijuuteen! Kiitos hurjasti Mikille ajatuksista, kannustuksesta ja inspiraatiosta. Kiitos myös, että jaoit aidosti ja peittelemättä omaa prosessiasi. Koin syvää samaistumista. Eritoten sain rohkaisua rutiineihin ja niiden ylläpitoon, joita kurssinkin aikana harjoittelin. Luulen, että palaan kurssin pariin jonkin ajan päästä, sillä siinä oli paljon sisältöä, johon haluan pureutua vielä syvemmin. Jatkan tästä eteenpäin rohkaistuneena kirjoittamaan itseäni varten. Kenties joskus jotain julkaisenkin." 

Liisa

Kurssin osallistuja

"Harjoitusten myötä sain muistutuksen siitä, miten hauskaa kirjoittaminen onkaan. Oivalsin myös, miten runsas ideapankki minulla on itseni sisällä. En ole aikaisemmin osannut ajatella, että kirjoittaminen voisi olla itselleni yksi taiteenlaji muiden kykyjen oheen. Suuri kiitos oivalluksista, joita pääsin tekemään kurssin aikana!" 

Reija

Kurssin osallistuja

"Kiitos kurssista! Sisältöä oli riittävästi, mutta ei liikaa. Takataskuun jäi rohkaisu olla välittämättä muista, lakata miellyttämästä toisia ja olla rohkea. Rutiinin merkityksen jo tiesinkin, mutta hienoa, että sitä korostettiin. Niin tärkeää, kuin se onkin. Teknisesti oli virkistävää, että videot eivät olleet liian editoituja. Mikin persoona pääsi esiin ja ulosantihan hänellä on loistavaa, selkeää ja rauhallista. Hyvä hinta/laatu-suhde! :)" 

Jonna

Kurssin osallistuja

Liity joukkoon!

Inspiroidu kirjoittamaan Miki Liukkosen kanssa!

Ota askel kohti luovempaa elämää ja opi kirjoittamaan vahvemmin omalla äänelläsi. Liity satojen muiden kirjoittajien joukkoon!

Aloita kurssi tästä!