€13,13 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Aivan paskojen tekstien verkkokurssi: Kirjoita niin huonosti kuin osaat

Nykyään on paljon kursseja ja kirjoja, joissa kehotetaan olemaan "paras versio itsestäsi". No täällä ei. Täällä saat olla rehellisesti surkea. Kirjoittamasi tekstit ovat parhaimmillaan ihan umpihuonoja.

Tämä on kerrassaan huonojen tekstien verkkokurssi sinulle, joka saatat (joskus) kokea, että en kyllä nyt yhtään osaa/halua/jaksa/pysty kirjoittaa. "Olen surkimus, josta ei ole kirjoittajaksi, enkä koskaan (enää) osa luoda mitään merkittävää!!! Byhyy!" Valkoinen paperi ehkä piinaa ja oma teksti on suorastaan täyttä paskaa.

"Kurssi" koostuu 7 jaksosta ja tehtävästä, joista luultavasti jaksat käydä läpi pari ensimmäistä. Kirjoittaminen täälläkin voi nimittäin olla kärsimystä ja tuskaa. Ei lähe, ei irtoa! Tai lähtee, mutta on paskaa. Ihan luokattoman huonoa tekstiä. Se saattaa tosin auttaa sinua päästämään irti turhista vaatimuksista ja kakan keskeltä voi yhtäkkiä sojottaa timantti!

Voi olla niinkin, että aloitat tämän kurssin täynnä intoa ja jätät sen sitten kesken. Että sitäkään et tee loppuun sitten kunnialla. Saat vaikka rahat sitten takaisin, jos välttämättä haluat. Kurssin järjestäjä syö sitten päivälliseksi vaikka "näkyvyyttä" tai "intohimoa".

Me ollaan surkimuksia kaikki, kun oikein silmiin katsotaan! Eikä varmaan osata katsoa edes "OIKEIN". Että sekin tehdään väärin... No niin.

Mahdollisimman huonojen tekstien kirjoittamiseen kannustava verkkokurssi on nyt aina auki eli voit aloittaa kurssin ihan milloin haluat. Kurssimatskut saat käyttöösi heti ja ne ovat saatavillasi vaivaiset 31 päivää (Ehtiikö siinä nyt mitään saada aikaan?! No ei.).

Aloit nyt kurssi kuitenkin. Jos jaksat.

Hinta on vain teemaan sopivat 13,13 euroa. (Ja HUOM! Jos pystyt todistamaan, että olet tänä vuonna jo ehtinyt epäonnistumaan jossakin surkeasti, niin pääset säälistä mukaan ilmaiseksi.) Tervetuloa ja -menoa mukaan olemaan huonoin versio itsestäsi! Kannattaa oikeasti aloittaa kurssi heti ja liittyä surkimusten seuraan.

Tästä kurssista on sanottu näin:

“Paska kurssi, mutta tulipahan ulostettua jotain. Kiitos kaikille ja toivottavasti tavataan seuraavassa eriössä!” -Maarit

“Kurssi oli mielestäni täydellinen paska. Sellainen sileäpintainen pökäle, joka sujahtaa äänettömästi pönttöön, ei jätä raitoja posliiniin tai paperiin. Sellainen, joka katoaa itsenäisesti pöntöstä viemäriin. Kiitos paljon Martta ja kanssakyykkijät. Tekstejänne oli iloista lukea. Haluaisin jatkaa kirjoittamista, äänestän paskojen tekstien kurssia vol.2!” -Liisa

“Jonkinlainen itseilmaisun tarve nähtävästi oli kun kurssi tuntui oikein mukavalle. Voisi mennä johonkin oikeaankin kirjoituskurssiin, jos ei olisi niin paska. Kakkoselle olisi kiva osallistua, joten jos sellainen tulee, niin olen mukana. Kiitos Martta ja kanssaeliöt. Matka oli paska, mutta kannatti tehdä. :)” -Riikka

“Kiitos, oli mukavaa. Vol. kakkosta odotellessa, ja nyt en puhunut paskaa.” -Paju

“Paskamaisen mukava viikko takana kanssanne. Martta on oikein innostava opettaja/ohjaaja/rahastaja/mikä lienee. Iloista kesän jatkoa kaikille, ei tämä ole paskempi vuodenaika! Martta! Jaoin jo tiedon Facessa, mutta ei kai sillä ole väliä. Ei minulla ole yhtään FB-kaveriakaan.” -Irmeli

“Mielestäni sain aikaiseksi niin hyvää kakkaa, että on varmaan pakko osallistua tuonne Vaikuttavan viestinnän kurssille. Saan sitten myytyä tuotoksiani jo näin elinaikanani, eikä niin että vasta jälkipolvet tajuavat sanataiteeni todellisen arvon. Silloinhan minä en hyödy siitä mitenkään. Kiitos teille kaikille oikeasti ❤️” -Paula

“Anteeksi, kun olen viihtynyt ja tykännyt. Tunnustan, että olen nauranut teidän huonoille kirjoituksille ja lukenut niitä miehelleni ääneen. Kiitos Martalle hirveistä aiheista ja huonoista ohjeista! Varsinkin se eka ohje kesti hetken ymmärtää. Myönnän salaa (en julkisesti), että olisi ollut mukava jatkaa kirjoittamista.” -Mimmi

“Oli rentouttavaa kirjoittaa miettimättä, luvan kanssa luokattoman huonoa tekstiä. Itsesensuurin ote on kuitenkin tiukka. Lopputuloksena oli siis mitäänsanomattomia latteuksia ja tylsiä jorinoita. Tehtävien annot olivat kuitenkin mainioita - kiitos niistä. Paskan kirjoittaminen on yllättävän rentouttavaa.
Valoisaa kevättä! Paskaaks tässä :)”
-Merja

“Kiitos kuuluu koko tiimille. Toisaalta, jäi muuten se paska teksteissä aika paljossa löytymäti, monin paikoin kohtasin ajatuksia, jotka tämän maailman todellisten paskojen tekstien rinnalla ovat puhdasta kultaa (on muuten arkiminälleni todella hämmentävää kirjoittaa paskasta ja tekstistä yleensäkään samassa yhteydessä, edes samana päivänä, no, otetaan se vaihteluna). Että sikäli voisin jossain määrin reklamoida.

En kuitenkaan aio pyytää rahoja takaisin, koska kotimaisten palveluyritysten toimintaa pitää tukea näinä rankkoina aikoina. Sitä paitsi hauskaa oli, ja sivistys karttui koko kurssimaksun edestä.

Minulle todellista paskaa tekstiä edustavat poliitikkojen, yritysjohtajien ja muun terävän pään puheet, joissa ei ole niin justiinsa, ovatko ajatukset ja päätelmät totta, pitävätkö faktat vai eivät. Tämän kurssin kirjoituksista tiesi mitä ne ovat, joten kauas jäätiin maailmanluokan paskasta, todellisuuteen verrattuna ollaan varsin viattomia, aika syyttömiä lastuja ajelehtimassa tässä päivien virrassa.

Saitte ylipuhutuksi, eli minusta tuli mainontanne uhri, osallistun myös seuraaville kursseillenne.

Aurinkoista viikonloppua projektin johdolle, kurssitovereille ja muille lauseidensa valossa melko omituisille otuksille.

PS. Kunniakirjassa näkyy nimeni kohdalla pelkkää viivaa, sopii mulle erinomaisesti.” -Mikko

Mikä tämä on?

Tämä on ihan oikea kirjoittamisen verkkokurssi. Saat yhteensä 7 erilaista luovan kirjoittamisen tehtävää, jotka kannustavat sinua kirjoittamaan niin huonosti kuin osaat. Kirjoittamisen kynnys madaltuu; saat tyhjennettyä mieltäsi niin, että sinne tulee lisää tilaa luovuudelle; ja sinulla on taatusti hauskaa!

Tietoa järjestäjästä

Kurssin järjestää Kirjoittajaklubi, joka auttaa ihmisiä kirjoittamaan vapaammin ja löytämään luovuutensa.

Lisätietoja: kirjoittajaklubi.fi