€29,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Luova kirjoittajailta Hanna Brotheruksen seurassa! (Webinaaritallenne, 2h)

(Kuva: Laura Malmivaara, WSOY)

Tule mukaan tähän ainutlaatuiseen kirjoittajailtaan inspiroitumaan, herättelemään luovuuttasi ja oppimaan uutta oman elämäntarinasi kirjoittamisesta kirjailija Hanna Brotheruksen seurassa!

Tanssitaiteilija, kirjailija Hanna Brotheruksen omaelämäkerrallinen esikoisromaani Ainoa kotini saavutti heti julkaisunsa jälkeen huippusuosion! Teos oli seitsemäksi (7.) myydyin kirja Suomessa vuonna 2021, ja teosta on myyty yhteensä jo huikeat yli 75 000 kappaletta! Tänä syksynä ilmestyy Brotheruksen toinen kirja Henkeni edestä.

Tässä webinaarissa kirjailija Hanna Brotherus kertoo omasta kirjoitusprosessistaan ja siitä, kuinka hänen teoksensa ovat syntyneet. Inspiroivan illan aikana opit uutta oman elämäntarinasi kirjoittamisesta ja pääset tekemään luovuutta herätteleviä kirjoitusharjoituksia Hanna Brotheruksen ohjaamana.

Mitä: Webinaari kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille tasosta ja taustasta riippumatta! 

Milloin: 28.9.2022 klo 18-20

Missä: Webinaari pidetään Zoomin kautta, saat myös tallenteen käyttöösi webinaarin jälkeen!

Paljonko se maksaa: Lipun hinta on 45€ (sis. alv 24%), sis. tallenteen! HUOM! Kirjoittajaklubin jäsenille tämäkin webinaari on ILMAINEN.

HUOM! Saat webinaarin jälkeen myös videotallenteen käyttöösi, joten nyt kannattaa ilmoittautua mukaan, vaikket pääsisi mukaan livenä.