€27,00 EUR

Joka kuukausi

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Lh043kk9siqsdetxaqzg 6725fa41 5260 491a a393 fee1d9777a7d

Kirjoittajan vuosi - Kirjoittajaklubin kuukausijäsenyys (vain 27€/kk)

Rakastettu Kirjoittajan vuosi saatavilla nyt myös kuukausijäsenyytenä! Voit aloittaa ja lopettaa jäsenyyden milloin tahansa – sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan ja voit perua tilauksen milloin tahansa kätevästi kurssialustalta.

Mitä jos tekisit kirjoittajaunelmistasi totta? Mitä jos antaisit aikaa ja tilaa kirjoittamiselle ja luovuudellesi? Heittäydy mukaan luovuuden soljuvaan virtaan yhdessä Kirjoittajaklubin VIP-ryhmän kanssa ja lähde inspiroivalle matkalle kohti vapaampaa, luovempaa, rohkeampaa ja aidompaa kirjoittamisen taikaa!

 • Kirjoittajaklubin kuukausijäsenyys / Kirjoittajan vuosi NYT VAIN 27€ per kuukausi // Etusi reilusti yli 1.000 euroa! **Huom! Kirjoittajan vuosi käynnistyy sinun osaltasi silloin kun hankit tämän paketin ja jäsenyytesi on voimassa siihen asti, kunnes peruutat sen kurssialustalla. 

Olemme koonneet kuukausijäsenyyteen nyt huikean paketin suosituimpia kurssejamme ja täysin uusia vielä julkaisemattomia verkkokursseja sekä vain jäsenille suunnattuja live-webinaareja ja kirjoitusiltoja verkossa!

Lisäksi pääset mukaan inspiroivaan kirjoittajien yhteisöön ja salaiseen Facebook-ryhmään, jossa muut kirjoittajat kannustavat sinua eteenpäin ja jakavat omia vinkkejään sekä edistymistään Kirjoittajan vuoden aikana.

Yhdellä maksulla saat käyttöösi lähes kaikki Kirjoittajaklubin kurssit ja tuotteet (arvo yli 1.000€) sekä ryhmän, jonka energia kantaa sinua kirjoittajana eteenpäin kohti unelmiasi!

Kirjoittaminen tekee hyvää. Usein on kuitenkin hankalaa löytää aikaa tai energiaa istahtaakseen alas ja ottaakseen kynän oikeasti käteen. Tämän paketin avulla kaivat esiin sisäisen Hemingwaysi ja pääset sisään sujuvaan, vapaaseen ja antoisaan kirjoittamisen virtaan.

Voit tulla mukaan tasosta, taustasta ja taidoista riippumatta. Yksi tämän ryhmän vahvuuksista on se, että mukana on monenlaisia kirjoittajia ympäri Suomen!

Tämä paketti sisältää:

 • "Kirjoittajan vuosi" -verkkokurssi, jolle tulee uutta vain jäsenille suunnattua materiaalia kuukausittain (arvo 200€)

 • Miki Liukkosen kirjoittajakoulu -verkkokurssi (arvo 65€)

 • Luovan kirjoittamisen verkkokurssi: Löydä kirjoittamisen ilo ja flow! (arvo 45€)

 • Kielenhuollon tehokurssi: Kertaa kirjoitussäännöt ja kirjoita sujuvammin! (arvo 49€)
 • Kirjoita unelmasi esiin! Lempeä ja inspiroiva kirjoitusmatka omien unelmiesi maailmaan -verkkokurssi (arvo 37€)

 • Inspiroidu bloggaamaan! Blogikirjoittamisen verkkokurssi (arvo 45€)

 • Vaikuttavan viestinnän mestari: Näin kirjoitat myyviä ja vaikuttavia tekstejä! -verkkokurssi (arvo 65€)

 • Aivan paskojen tekstien kurssi: Kirjoita niin huonosti kuin osaat! -verkkokurssi (arvo 13,13€)

 • Useita muita vuoden aikana julkaistavia uusia verkkokursseja (arvo yht 100-500€)!

 • Webinaariarkisto, joka sisältää lukuisia inspiroivia webinaareja tallenteina (arvo yli 100€)
 • Webinaarit / kirjoitusillat / kirjoittajatapaamiset verkossa vain ryhmäläisille (vuoden aikana noin 5kpl, arvo 100-200€)

 • Suljettu Facebook-ryhmä sekä keskustelufoorumit kurssialustalla

Voit aloittaa yllä listatut olemassa olevat Kirjoittajaklubin kurssit milloin tahansa vuoden aikana ja käydä niitä omaan tahtiin. Lisäksi vain jäsenille avoin, oma ”Kirjoittajan vuosi” -verkkokurssi on käynnissä koko vuoden ajan, ja sinne tulee uutta inspiroivaa materiaalia kuukausittain.

Suljetussa Facebook-ryhmässä voit jakaa omia tekstejäsi ja kokemuksiasi kannustavassa ilmapiirissä sekä saada palautetta ja antaa palautetta muille! 

Vuoden aikana järjestämme verkossa etäyhteydellä noin 5kpl live-webinaareja / kirjoitusiltoja, jotka ovat ilmaisia vuosiryhmäläisille.

Mitä kuukausijäsenyys EI sisällä?

 • Pakollisia suoritteita tai velvoitetta käydä kursseja tai osallistua mihinkään, mihin et halua

 • Kokoontumisia tai pakollista läsnäoloa tietyssä paikassa tiettyyn kellonaikaan (eli kaikki tapahtuu verkon välityksellä)

 • Henkilökohtaista ohjausta tai palautetta teksteistä
 • Osa Kirjoittajaklubin verkkokursseista ei sisälly kuukausijäsenyyden hintaan (mm. Vapaan kirjoittamisen verkkokurssi, Matalan kynnyksen runopaja ja Lyhytproosan verkkokurssi), mutta voit halutessasi osallistua niillekin erillisellä maksulla

 • Osa Kirjoittajaklubin maksullisista live-webinaareista ja kirjoitusilloista verkossa ei sisälly kuukausijäsenyyteen, mutta voit halutessasi osallistua niihinkin erillisellä maksulla

Mitä jos olen jo osallistunut useille tai kaikille listassa mainituille kursseille? Kannattaako minun silti tulla mukaan?

Kirjoittajan vuosi tarjoaa useita uusia, aiemmin julkaisemattomia verkkokursseja ja live-webinaareja. Lisäksi vuoteen kuuluu ryhmän tuki koko vuoden ajan. Vastaus on siis kyllä, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kenelle kuukausijäsenyys sopii?

Kirjoittajan vuosi sopii esimerkiksi Sinulle, joka:

 • Haaveilet kirjoittamisesta, muttet oikein tiedä mistä aloittaa TAI et meinaa löytää kirjoittamiselle aikaa tai motivaatiota

 • Haluat kirjoittaa itsellesi tärkeistä asioista ja käyttää kirjoittamista itseilmaisun ja kenties myös itsetuntemuksen kehittämisen välineenä

 • Etsit kirjoittamiseen (tai vaikka koko elämääsi) uutta inspiraatiota ja luovuuden virtaa

 • Olet kiinnostunut luovuudesta ja haluat vahvistaa omia luovia voimavarojasi

 • Kaipaat tukea ja kannustusta kirjoittamiseesi

 • Tahdot kokeilla kirjoittajana uusia juttuja ja löytää tai vahvistaa omaa ääntäsi

 • Haluat tehdä kirjoittamisesta tavan tai rutiinin, joka tuo sinulle energiaa ja merkitystä

 • Haaveilet oman kirjan kirjoittamisesta tai esimerkiksi blogin, podcastin tms. tekemisestä

Kenelle se ei sovi?

 • Kirjoittajan vuosi ei välttämättä sovi sinulle, jos etsit ennen kaikkea täsmällisiä sääntöjä ja ohjeita kielenhuoltoon tai kirjoitustekniikkaan, sillä VIP-vuoden aikana keskitymme enemmälti jokaisen omaan luontaiseen tapaan tuottaa tekstiä ja luoda uutta rohkeammin, vapaammin ja luovemmin luontevasti omalla tyylillään 

Miksi kuukausijäsenyys?

Olemmeko siis hulluja, kun tarjoamme näin arvokkaan paketin näin pienellä hinnalla? Ehkä, kenties, vähäsen. Haluamme kuitenkin nyt kokeilla uudenlaisia tapoja koota kirjoittajia yhteen ja tarjota Kirjoittajaklubin palveluja helpolla, sujuvalla ja yksinkertaisella tavalla. Emme vielä tiedä, tulemmeko toistamaan tätä tarjousta tulevaisuudessa tai kuinka pitkään tämä tarjous on auki. Haluamme tarjota tämän paketin kautta sinulle jotain erityistä. Uskomme myös, että ryhmässä on voimaa. Kun joukko erilaisia kirjoittajia kokoontuu tämän ryhmän yhteydellä yhteen, niin koko ryhmän energia ja innostus kannattelee ja tuo jokaiselle osallistujalle uudenlaista luovuutta ja energiaa kirjoittamiseen.

Tämä on erityinen ryhmä ja rajatun ajan voimassa oleva tarjous, joten jos kuulet luovuutesi ja unelmiesi kutsun, niin ilmoittaudu ihmeessä mukaan!

Kirjoittajan vuosi käynnistyy sinun osaltasi silloin kun hankit tämän paketin ja jäsenyytesi on voimassa siihen asti, kunnes peruutat sen kurssialustalla. Kaikki materiaalit ja kurssit ovat käytössäsi jäsenyyden ajan ja kuukausimaksut veloitetaan kortiltasi automaattisesti kuukausi kerrallaan. Tarjous on saatavilla vain rajoitetun ajan ja paikkoja on rajattu määrä, joten suosittelemme varaamaan ja varmistamaan oman paikkasi heti, kun tiedät haluavasi tämän paketin.

Kirjoittajan vuodesta on sanottu näin:

“Ihan huippu! Ekat viikot on takana ja tämä on tosissaan auttanut tuomaan rutiinia ja uskallusta kirjoittamiseen! Lämmin suositus!” (Katja)

“Olen mukana kurssilla ja olen ollut tyytyväinen alkuun, inspiraatio ja ennen kaikkea halu kirjoittaa on löytynyt uudelleen.” (Sari)

“Minulla on kokemuksia kahdesta eri kurssista viime vuoden ajalta. Innostuin kirjoittamaan juuri saamieni inspiraatioiden ja tehtävien avulla. Syntyi kirja, jota en koskaan olisi uskonut.” (Liisi)


Tietoa Kirjoittajaklubista

"Kirjoittajan vuoden" sinulle tarjoaa suurella sydämellä Kirjoittajaklubi, jonka tarkoituksena on kannustaa ihmisiä kirjoittamisen pariin ja löytämään yhteyden omaan luovuuteensa kirjoittamisen avulla. Kirjoittajaklubi inspiroi kaikenlaisia ihmisiä kirjoittamaan vapaammin, luovemmin ja rohkeammin omalla äänellään!

Lue lisää Kirjoittajaklubista ja katso kuvaukset verkkokursseista osoitteesta: kirjoittajaklubi.fi