€65,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Vaikuttavan viestinnän mestari: Näin kirjoitat myyviä ja vaikuttavia tekstejä!

Opi myymään ja vaikuttamaan sanoillasi! Tällä kurssilla opit viestimään vaikuttavammin ja kirjoittamaan myyviä ja vaikuttavia tekstejä.

Tämän kurssin aikana:

  • Ymmärrät, mikä saa ihmiset toimimaan ja ostamaan juuri sinulta
  • Opit vaikuttavan viestinnän perusperiaatteita sekä myyvien ja vaikuttavien tekstien teknisiä yksityiskohtia 
  • Saat useita yksinkertaisia ja heti käyttöön otettavia vinkkejä, työkaluja ja tehtäviä, joiden avulla myyt ja vaikutat sanoillasi jatkossa tehokkaammin

Voit käydä kurssia läpi täysin omaan tahtiin! Kaikki materiaalit ovat saatavillasi kolmen kuukauden (3kk) ajan kurssin aloituksesta.


Mitä kurssi sisältää?

Kurssi koostuu kymmenestä (10) innostavasta jaksosta, jotka sisältävät videoita ja tekstisisältöjä – sekä taustateoriaa että tehtäviä, joissa pääset soveltamaan taitoja heti käytännössä sinulle hyödyllisellä tavalla.

Yhden jakson käyt läpi noin 15-20 minuutissa vaikka työmatkalla tai illalla kotisohvalla loikoillen! Saat kaikki kurssimateriaalit käyttöösi heti ja voit käydä niitä läpi juuri sinulle sopivassa tahdissa – päivässä, viikossa tai kuukaudessa. Materiaalit ovat käytössäsi 3 kuukautta kurssin aloituksesta lukien.

Kurssilla käymme kanssasi läpi mm. seuraavia teemoja:

  • Mikä saa ihmiset toimimaan ja ostamaan juuri sinulta?
  • Miten herätät tunteita ja vaikutat sanoillasi?
  • Mistä palasista myyvä teksti rakentuu? (Valmis runko, joka sopii kaikkiin myyntiteksteihisi jatkossa!)
  • Miten muotoilet myyviä ja houkuttavia otsikoita?

Tietoa kurssin ohjaajasta:

Tällä kurssilla ohjaajana toimii Kirjoittajaklubin perustaja, oululainen luovan alan yrittäjä, Martta Tervonen. Martalla on useiden vuosien monipuolinen kokemus viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävistä, copywritingista ja sisällöntuotannosta. Martta on kirjoittanut kolme (3) kirjaa luovuudesta ja yrittäjyydestä, toiminut kolumnistina usean vuoden ajan sekä vetänyt suosittuja luovuuteen ja kirjoittamiseen liittyviä kursseja ja luentoja ympäri Suomea. Martan alaa ovat erityisesti kolumnit, blogit sekä kaikenlaiset viestintään ja markkinointiin liittyvät tekstit. Martta rakastaa jättimäistä koiraansa Seppoa ja inspiroituu seikkailuista, luonnosta ja mielenkiintoisista kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa.

Lisätietoja: kirjoittajaklubi.fi ja marttatervonen.com