€45,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Js733hu5t1o5vfpfsao0 file

Vapaan kirjoittamisen verkkokurssi – Löydä yhteys luovuuteesi ja vapaudu kirjoittamaan!

Pysähdy luovuutesi äärelle ja löydä uudenlainen yhteys! Tällä kurssilla tutkit luovuuttasi, pysähdyt inspiraation äärelle ja kirjoitat vapaata tajunnanvirtaa ohjatusti.

Kurssin aikana:

  • Tutkit omaa kehoasi, mieltäsi, sydäntäsi ja ympäristöäsi luovuuden lähteinä.
  • Pysähdyt lukuisten harjoitusten avulla inspiraation äärelle, luomaan ja kokeilemaan uutta!
  • Koet luovuuden luonnollista virtaa ja iloa: Voit unohtaa kaikki suorituspaineet ja antautua olemaan läsnä tilassa, jossa luovuutesi saa tulla esiin juuri sellaisena kuin se haluaa!

Saat kaikki kurssimateriaalit (yhteensä 14 jaksoa) käyttöösi heti ja ne ovat käytössäsi kolmen kuukauden (3kk) ajan kurssin aloituksesta.


Mitä kurssi sisältää?

Kurssi koostuu yhteensä 14 osiosta (teksti- ja videosisällöistä), jotka pääset lukemaan, katsomaan ja kuuntelemaan omaan tahtiin 3 kuukauden aikana. Kurssi jakautuu teemoihin:

  1. Keho / Keholliset harjoitukset
  2. Mieli / Mielen harjoitukset
  3. Sydän / Sydämelliset harjoitukset
  4. Ympäristö / Ympäristöön liittyvät harjoitukset

Kurssilta löytyy myös keskustelualusta, jossa pääset jakamaan kokemuksiasi ja tekstejäsi muiden kurssilaisten kanssa!


Tietoa kurssin ohjaajasta

Emilia Haljala on näyttelijä, joogaohjaaja, yrittäjä ja luovuusvalmentaja. Teatteria, draamaa ja draamakasvatusta hän on opiskellut Suomessa, Englannissa ja Espanjassa. Barcelonan taideyliopistosta valmistuttuaan hän suuntasi hetkeksi Intiaan joogan pariin, jossa syntyi oivallus: kaikkia elämän varrella opittuja asioita yhdistää luovuus!

“Teatteri, musiikki ja tanssi ovat aina olleet minulle elintärkeitä itseilmaisun keinoja, ja myös kipinä kirjoittamiseen on syttynyt viime vuosina. Luovuus ei kuitenkaan liity aina taiteeseen, vaan se voi ilmetä arkisissa askareissa ja ajatuksissa. On oleellisempaa miten tekee asiat kuin mitä tekee. Luovuus mahdollistaa sisäisen elämän vapautumisen tehden elämästä merkityksellisempää ja ainutlaatuisempaa. Uskon vahvasti, että luovuus lähtee virtaamaan kuin itsestään, silloin kun ihminen rentoutuu."

Kurssin järjestävänä tahona toimii Kirjoittajaklubi. Voit lukea lisää osoitteessa kirjoittajaklubi.fi.