€70,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Runopolulla eteenpäin -verkkokurssi (alkaa 1.12.2022)

Astu runoilijan polullasi eteenpäin! Tällä kurssilla löydät entistä vahvemmin oman runoilijan äänesi ja saat lisää inspiraatiota sekä rohkeutta runojen kirjoittamiseen. Kurssin aikana opit lukuisia työvälineitä oman runoilijuuden kehittämiseksi ja saat neuvoja oman runokirjan tekemiseen. 

Tämän kurssin aikana:

  • Vahvistat omia parhaita puoliasi ja kehität lisää uusia taitoja runoilijana. Saat myös vinkkejä oman runokirjan tekemiseen!
  • Saat runoistasi kehittävää ja kannustavaa palautetta kurssin ohjaajalta.
  • Pääset julkaisemaan omia runojasi. Kurssin päätteeksi voit halutessasi julkaista kirjoittamiasi runoja Kirjoittajaklubin blogissa!

Tämä kurssi sopii kaikille runojen kirjoittajille, jotka eivät vielä ole julkaisseet omia tekstejään, mutta haaveissa ehkä siintää oman runokokoelman julkaiseminen.

Kurssi kestää yhteensä kolme kuukautta (3kk) ja se sisältää teksti- ja videomateriaaleja tehtävineen. Kurssin etenemistahti on lempeä: uusia tehtäviä ilmestyy noin joka toinen viikko ja voit kirjoittaa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Tietoa kurssin ohjaajasta

Kurssin ohjaajana toimin minä, Suvi Kovanen, kirjoittamisen ohjaaja, sisällöntuottaja ja kirjoittaja. Koulutukseltani olen filosofian maisteri (Jyväskylän yliopisto 2010), pääaineena kirjallisuus. Olen opiskellut myös taidekasvatusta ja kirjoittamista.

Luovan kirjoittamisen kursseja erilaisissa muodoissa olen vetänyt vuodesta 2010. Erityisesti kirjoittamisen verkkokurssit ovat kuuluneet vuosia ohjausvalikoimaani. Olen tehnyt myös vuosia töitä viestinnän parissa; tuottanut sisältöä organisaation verkkosivuille, uutiskirjeisiin ja sosiaaliseen mediaan.

Ja kyllä, kirjoitan paljon. Runot ovat omin ilmaisumuotoni, mutta nautin myös muiden tekstilajien kirjoittamisesta. Löysin kirjoittajan sisältäni teini-ikäisenä, kadotin sen jossakin vaiheessa ja nyt viimeisten vuosien aikana olen löytänyt oman kirjoittamisen uudelleen. Löysin kuin kotiin. Yksi suurimpia haaveitani toteutui tammikuussa 2020, kun ensimmäinen runokokoelmani "Jotta muistaisin" julkaistiin. Kotoisin olen Etelä-Savosta, järvien sekä metsien ääreltä. Tämän hetkisen kotini olen löytänyt Lapista, Rovaniemeltä.

Suvi Kovanen

Tietoa kurssin järjestäjästä

Kurssin järjestävänä tahona toimii Kirjoittajaklubi, jonka tarkoituksena on inspiroida sinua löytämään luovuutesi kirjoittamisen keinoin. Lisätietoja: kirjoittajaklubi.fi