€37,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
 

Kirjoita unelmasi esiin! Lempeä ja inspiroiva kirjoitusmatka omien unelmiesi maailmaan

Nyt kannattaa unelmoida! Unelmointi tuo mielihyvää, se vahvistaa positiivisia tunteita ja luo valoa tulevaisuuteen. Kirjoittamalla unelmasi esiin olet jo yhden askelen lähempänä niiden toteutumista.

Tämän kurssin aikana:

  • Unelmoit elämäsi eri osa-alueita ohjatusti, luot aarrekartan ja kirjoitat unelmasi esiin
  • Pääset kuvittelemaan ja tuntemaan kuin unelmasi olisivat käyneet jo toteen: näet kirkkaita ja sykähdyttäviä kuvia tulevasta
  • Löydät ja tunnustelet myös niitä asioita, joista olet kiitollinen jo tässä hetkessä

Voit käydä kurssia läpi täysin omaan tahtiin. Kaikki materiaalit ovat saatavillasi yhden kuukauden (1kk) ajan kurssin aloituksesta.


Tästä kurssista on sanottu näin:

"Kiitos. Sain siivet unelmille ja lensin pois seinien sisältä ulos maailmaan. Minun maailmaani." -Heidi

"Miten ihanaa ja rentouttavaa onkaan keskittyä vain omiin unelmiinsa, kauniisiin kuviin ja suuriin haaveisiin! Innolla jatkan askartelua edelleen, ja visioin unelmaelämääni :-). Viimeksi lapsena olen ollut askartelusta näin innoissani! Melkein jo uskon, että kartassa on taikaa!" -Saima

Tietoa kurssin ohjaajasta

Kurssin ohjaajana toimii Kirjoittajaklubin perustaja Martta Tervonen. Martta on vannoutunut unelmoinnin puolestapuhuja: hänellä on aiheesta omakohtaista kokemusta jo yli 30 vuoden ajalta. Martta uskoo siihen, että mitä enemmän kykenemme suuntaamaan huomiomme ja ajatuksemme kohti valoisaa tulevaisuutta ja omia unelmiamme, sitä todennäköisemmin vedämme niitä puoleemme ja ne käyvät toteen.

Martta on kirjoittanut kolme (3) kirjaa luovuudesta ja yrittäjyydestä, toiminut kolumnistina usean vuoden ajan sekä vetänyt suosittuja luovuuteen ja kirjoittamiseen liittyviä kursseja ja luentoja ympäri Suomea. Hän on opiskellut myös journalismia ja hänellä on laaja työkokemus viestintä- ja markkinointialan johtotehtävistä. Martta rakastaa jättimäistä koiraansa Seppoa ja inspiroituu seikkailuista, luonnosta ja mielenkiintoisista kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa.

Lisätietoja: kirjoittajaklubi.fi ja marttatervonen.com