Miki Liukkosen muistolle - Miki Liukkonen (1989-2023) - Kirjoituskurssin tuotot ohjataan mielenterveystyöhön

kirjailijat luova kirjoittaminen luovuus miki liukkonen mikiliukkonen
 

Kirjoittajaklubi ja kirjailija Miki Liukkonen toteuttivat pari vuotta sitten yhteistyönä verkkokurssin, Miki Liukkosen kirjoittajakoulunKirjoittajakurssilla Miki Liukkonen jakaa ajatuksiaan luovuudesta ja kirjailijuudesta ja kertoo omat vinkkinsä kirjoittajille. Suositulla kurssilla on ollut vuosien varrella mukana jo tuhansia kirjoittajia ympäri Suomea. Kurssimateriaalit ovat saatavilla videotallenteina sekä tekstimuodossa Kirjoittajaklubin kurssialustalla. 

Jatkossa 50% Miki Liukkosen kirjoittajakurssin verottomasta hinnasta ohjataan suoraan mielenterveystyön tukemiseen Mieli ry:n kautta.

Hanki Miki Liukkosen kirjoittajakurssi itsellesi tästä ja tue samalla mielenterveystyötä >>

Miki puhui elämänsä aikana mielenterveydestä ja masennuksesta kirjoissaan ja sosiaalisessa mediassa hyvin avoimesti. Siksi haluamme ohjata kurssista tulevia tuottoja kohteeseen, jota hän varmasti pitäisi tärkeänä.

Jatkokurssin toteutus oli jo Mikin kanssa sovittu ja ennakkomaksukin siitä maksettu – seuraavaa kurssia vain emme koskaan ehtineet kuvaamaan. 

Katso, mitä kirjoittajat ovat sanoneet Miki Liukkosen kurssista >>

Mikiä lämmöllä muistaen. 

Kirjailija Miki Liukkonen (1989-2023)

Miki. Sinä nero. Sillä nerohan sinä olit, kirjailijana ja taiteilijana. Tiesit sen itsekin.

Sanat eivät meinaa nyt tulla. On vaikeaa valita ne lauseet, jotka haluaisi sanoa, tähän kohtaan oikeat sanat. 

Jätit meille lämpimän muiston. Et "taskulämmintä". Sillä sanalla kuvailit kirjoittamista ja kai koko elämääkin pahimmillaan, taskulämpimänä, mitäänsanomattomana, varovaisena, samanlaisena kuin kaikki mitä on kirjoitettu tai tehty jo aiemmin. 

Muistan, kun kuvasimme kirjoituskurssimme materiaaleja luonasi Töölössä. Kissa rimpuili pitkin hartioitasi. Yhtäkkiä se hyppäsi kameran eteen ja tunki karvaisen naamansa suoraan linssiin. Kuinka nauroimme. Jätimme tuon kohdan editoimattomana lopullisiin kurssimateriaaleihin. 

Editoimaton. Sellainen sinäkin olit. Suodattamaton. Aito. Kunnioitin ja arvostin tuota ominaisuutta sinussa suuresti. Kiitos Miki, että kohtasimme ja saimme työskennellä yhdessä. Kiitos, että inspiroit teksteilläsi ja koko elämälläsi minua ja niin monia monia muita.

Lepää rauhassa Miki. 

Mikiä lämmöllä muistaen ja kaikesta kiittäen,

Martta Tervonen & Kirjoittajaklubi

 "Kunhan tämä sumu tästä vähän hälvenee, saatamme hiljalleen erottaa kaiken hämärän seasta hahmoja, ääriviivoja, saatamme kuulla puhetta ja musiikkia. Kaikki on vielä etäistä ja epäselvää, mutta asiat kyllä selkeytyvät aikanaan ja kunhan se niille sopii. Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin edetä, puolisokeana, kohti ääniä ja ihmisiä, jotka kaikki katsovat kohti, kiinnostuneena, jokainen valmiina kertomaan oman tarinansa. Saatat jo tuntea, kuinka sinua tartutaan kädestä; joku on tarttunut sinua kädestä ja johdattaa sinua nyt sumun halki määrätietoisesti. Ja vaikka et ole varma minne olette matkalla, sinulle kerrotaan, että määränpää, vastaus, on ollut kaiken aikaa aivan silmiesi edessä."

- Miki Liukkonen: Elämä: Esipuhe (2021)

Hanki Miki Liukkosen kirjoittajakurssi itsellesi tästä ja tue samalla mielenterveystyötä >>

Tilaa Kirjoittajaklubin klubiposti!

Saat sähköpostiisi kirjoitusvinkkejä ja inspiraatiota sekä tietoa tulevista kursseista ja webinaareista.

Kirjeiden tilaaminen on ilmaista, ja voit poistua listalta milloin tahansa.