€49,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi II – Uutta virtaa ja iloa kirjoittamiseen!

Rakastettu luovan kirjoittamisen verkkokurssi saa jatkoa! Luvassa on jälleen luovuuden voimaa, vapautta, läsnäoloa ja flow-elämyksiä! Lähde uuteen kuukauden mittaiseen seikkailuun luovuutesi lähteille ja nauti vapaana virtaavan luovuuden voimasta.

Tälläkin kurssilla kirjoitetaan aamusivuja, löydetään uusia inspiraation lähteitä ja unohdetaan kaikki suorituspaineet – luodaan vapaasti juuri sellaisia tekstejä, joita harjoitusten myötä sattuu syntymään! Tämän kurssin aikana:

  • Selätät tyhjän paperin kammon ja annat luovuutesi tulla esiin sellaisena kuin se tahtoo: tuntevana, aitona ja elävänä.
  • Saat unohtaa turhat suorituspaineet ja kokea, kuinka sanat alkavat tipahdella paperille kuin itsestään!
  • Pysähdyt luovuutesi äärelle ja käyt läpi erilaisia harjoituksia, jotka saavat sisäisen kirjailijasi inspiroitumaan.

HUOM! Kurssi on suunnattu ensisijaisesti heille, jotka ovat jo käyneet Kirjoittajaklubin kurssin "Luovan kirjoittamisen verkkokurssi: Löydä kirjoittamisen ilo ja flow!"

Kurssimateriaalit tulevat saatavillesi ajastetusti yhden kuukauden (1kk) aikana, mutta kaikki materiaalit ovat käytössäsi yhteensä kolmen kuukauden (3kk) ajan.

Kurssi jakautuu 16 eri jaksoon, jotka sisältävät videoita, äänitteitä ja tekstisisältöjä. Yksi jakso on pituudeltaan noin puoli tuntia, sisältäen luovuuttasi ravitsevan tehtävän. Kurssin tarkoituksena on, että se antaa enemmän voimaa kuin vie sitä.