€150,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Kirjoittajan vuosi - Kirjoittajaklubin jäsenyys vuodeksi!

HUOM! Jos haluat suorittaa maksun verkkopankissa, niin se onnistuu tämän linkin kautta >>

Kaikki mitä tarvitset kirjoittamisen tueksi ja inspiraation lähteeksi kirjoittajana! Kirjoittajan vuosi sisältää entistäkin suuremman ja järisyttävämmän paketin kursseja, webinaareja ja kirjoittajailtoja koko vuoden ajaksi käyttöösi yhdellä kertamaksulla. Heittäydy mukaan luovuuden soljuvaan virtaan yhdessä Kirjoittajaklubin kanssa ja lähde inspiroivalle matkalle kohti vapaampaa, luovempaa, rohkeampaa ja aidompaa kirjoittamisen taikaa!

 • Kirjoittajaklubin vuosijäsenyys / Kirjoittajan vuosi NYT VAIN 150€ koko vuosi // Etusi reilusti yli 1.000 euroa! **

Olemme koonneet vuosijäsenyyteen nyt huikean paketin suosituimpia kurssejamme ja täysin uusia vielä julkaisemattomia verkkokursseja sekä vain jäsenille suunnattuja live-webinaareja ja kirjoitusiltoja verkossa!

Lisäksi pääset mukaan inspiroivaan kirjoittajien yhteisöön ja salaiseen Facebook-ryhmään, jossa muut kirjoittajat kannustavat sinua eteenpäin ja jakavat omia vinkkejään sekä edistymistään vuoden aikana.

Yhdellä maksulla saat käyttöösi lähes kaikki Kirjoittajaklubin kurssit ja tuotteet (arvo yli 1.000€) sekä ryhmän, jonka energia kantaa sinua kirjoittajana eteenpäin kohti unelmiasi!

Kirjoittaminen tekee hyvää. Usein on kuitenkin hankalaa löytää aikaa tai energiaa istahtaakseen alas ja ottaakseen kynän oikeasti käteen. Tämän paketin avulla kaivat esiin sisäisen Hemingwaysi ja pääset sisään sujuvaan, vapaaseen ja antoisaan kirjoittamisen virtaan.

Voit tulla mukaan tasosta, taustasta ja taidoista riippumatta. Yksi tämän ryhmän vahvuuksista on se, että mukana on monenlaisia kirjoittajia ympäri Suomen!

Kirjoittajan vuosi sisältää:

(Linkkejä klikkaamalla pääset tutustumaan kursseihin halutessasi tarkemmin.)

Voit aloittaa yllä listatut olemassa olevat Kirjoittajaklubin kurssit milloin tahansa vuoden aikana ja käydä niitä omaan tahtiin. 

Suljetussa Facebook-ryhmässä voit jakaa omia tekstejäsi ja kokemuksiasi kannustavassa ilmapiirissä sekä saada palautetta ja antaa palautetta muille! 

Tämä paketti ei sisällä henkilökohtaista palautetta teksteistäsi, mutta jäsenenä saat -50% alennuksen Kirjoittajaklubin palautepalvelusta

Vuoden aikana järjestämme verkossa etäyhteydellä noin 5kpl live-webinaareja / kirjoitusiltoja, jotka ovat ilmaisia vuosiryhmäläisille.

Mitä vuosijäsenyys EI sisällä?

 • Pakollisia suoritteita tai velvoitetta käydä kursseja tai osallistua mihinkään, mihin et halua

 • Kokoontumisia tai pakollista läsnäoloa tietyssä paikassa tiettyyn kellonaikaan (eli kaikki tapahtuu verkon välityksellä)

 • Henkilökohtaista ohjausta tai palautetta teksteistä
 • Osa Kirjoittajaklubin verkkokursseista ei sisälly VIP-vuosijäsenyyden hintaan (mm. Vapaan kirjoittamisen verkkokurssi ja Luova elämäkertakirjoittaminen ja autofiktio), mutta voit halutessasi osallistua niillekin erillisellä maksulla

 • Osa Kirjoittajaklubin maksullisista live-webinaareista ja kirjoitusilloista verkossa ei sisälly VIP-vuosijäsenyyteen, mutta voit halutessasi osallistua niihinkin erillisellä maksulla

Mitä jos olen jo osallistunut useille tai kaikille listassa mainituille kursseille? Kannattaako minun silti tulla mukaan?

Kirjoittajan vuoden pakettiin lisätään jatkuvasti uusia, aiemmin julkaisemattomia verkkokursseja ja live-webinaareja. Vastaus on siis kyllä, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kenelle jäsenyys sopii?

Kirjoittajan vuosi sopii esimerkiksi Sinulle, joka:

 • Haaveilet kirjoittamisesta, muttet oikein tiedä mistä aloittaa TAI et meinaa löytää kirjoittamiselle aikaa tai motivaatiota

 • Haluat kirjoittaa itsellesi tärkeistä asioista ja käyttää kirjoittamista itseilmaisun ja kenties myös itsetuntemuksen kehittämisen välineenä

 • Etsit kirjoittamiseen (tai vaikka koko elämääsi) uutta inspiraatiota ja luovuuden virtaa

 • Olet kiinnostunut luovuudesta ja haluat vahvistaa omia luovia voimavarojasi

 • Kaipaat tukea ja kannustusta kirjoittamiseesi

 • Tahdot kokeilla kirjoittajana uusia juttuja ja löytää tai vahvistaa omaa ääntäsi

 • Haluat tehdä kirjoittamisesta tavan tai rutiinin, joka tuo sinulle energiaa ja merkitystä

 • Haaveilet oman kirjan kirjoittamisesta tai esimerkiksi blogin, podcastin tms. tekemisestä

Kenelle se ei sovi?

 • Kirjoittajan vuosi ei välttämättä sovi sinulle, jos etsit ennen kaikkea täsmällisiä sääntöjä ja ohjeita kielenhuoltoon tai kirjoitustekniikkaan, sillä VIP-vuoden aikana keskitymme enemmälti jokaisen omaan luontaiseen tapaan tuottaa tekstiä ja luoda uutta rohkeammin, vapaammin ja luovemmin luontevasti omalla tyylillään 

Kirjoittajan vuotesi käynnistyy, kun hankit jäsenyyden ja jäsenyys on voimassa vuoden (12kk) ajan aloituksestasi. Kaikki materiaalit ja kurssit ovat siis käytössäsi kokonaisen vuoden ajan ja voit edetä täysin omaan tahtiin.

Kirjoittajan vuodesta on sanottu näin:

“Ihan huippu! Ekat viikot on takana ja tämä on tosissaan auttanut tuomaan rutiinia ja uskallusta kirjoittamiseen! Lämmin suositus!” (Katja)

“Olen mukana kurssilla ja olen ollut tyytyväinen alkuun, inspiraatio ja ennen kaikkea halu kirjoittaa on löytynyt uudelleen.” (Sari)

“Minulla on kokemuksia kahdesta eri kurssista viime vuoden ajalta. Innostuin kirjoittamaan juuri saamieni inspiraatioiden ja tehtävien avulla. Syntyi kirja, jota en koskaan olisi uskonut.” (Liisi)


Tietoa Kirjoittajaklubista

"Kirjoittajan vuoden" sinulle tarjoaa suurella sydämellä Kirjoittajaklubi, jonka tarkoituksena on kannustaa ihmisiä kirjoittamisen pariin ja löytämään yhteyden omaan luovuuteensa kirjoittamisen avulla. Kirjoittajaklubi inspiroi kaikenlaisia ihmisiä kirjoittamaan vapaammin, luovemmin ja rohkeammin omalla äänellään!

Lue lisää Kirjoittajaklubista ja katso kuvaukset verkkokursseista osoitteesta: kirjoittajaklubi.fi