€150,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Lovkfi9vszi6flvzkpgj 276d299a 6528 4285 af6a ae779a0e907c 2

Kirjoittajan vuosi 2022 - Kirjoittajaklubin jäsenyys vuodeksi!

Kaikki mitä tarvitset kirjoittamisen tueksi ja inspiraation lähteeksi vuonna 2022! Kirjoittajan vuosi 2022 sisältää entistäkin suuremman ja järisyttävämmän paketin kursseja, webinaareja ja kirjoittajailtoja koko vuoden ajaksi käyttöösi yhdellä kertamaksulla. Heittäydy mukaan luovuuden soljuvaan virtaan yhdessä Kirjoittajaklubin VIP-ryhmän kanssa ja lähde inspiroivalle matkalle kohti vapaampaa, luovempaa, rohkeampaa ja aidompaa kirjoittamisen taikaa!

 • Kirjoittajaklubin vuosijäsenyys / Kirjoittajan vuosi NYT VAIN 150€ koko vuosi // Etusi reilusti yli 1.000 euroa! **Huom! Jäsenyys on saatavilla tähän hintaan vain rajoitetun ajan ja paikkoja on rajattu määrä. Suosittelemme ilmoittautumaan mukaan ja varmistamaan oman paikkasi heti!

Olemme koonneet vuosijäsenyyteen nyt huikean paketin suosituimpia kurssejamme ja täysin uusia vielä julkaisemattomia verkkokursseja sekä vain jäsenille suunnattuja live-webinaareja ja kirjoitusiltoja verkossa!

Lisäksi pääset mukaan inspiroivaan kirjoittajien yhteisöön ja salaiseen Facebook-ryhmään, jossa muut kirjoittajat kannustavat sinua eteenpäin ja jakavat omia vinkkejään sekä edistymistään vuoden aikana.

Yhdellä maksulla saat käyttöösi lähes kaikki Kirjoittajaklubin kurssit ja tuotteet (arvo yli 1.000€) sekä ryhmän, jonka energia kantaa sinua kirjoittajana eteenpäin kohti unelmiasi!

Kirjoittaminen tekee hyvää. Usein on kuitenkin hankalaa löytää aikaa tai energiaa istahtaakseen alas ja ottaakseen kynän oikeasti käteen. Tämän paketin avulla kaivat esiin sisäisen Hemingwaysi ja pääset sisään sujuvaan, vapaaseen ja antoisaan kirjoittamisen virtaan.

Voit tulla mukaan tasosta, taustasta ja taidoista riippumatta. Yksi tämän ryhmän vahvuuksista on se, että mukana on monenlaisia kirjoittajia ympäri Suomen!

Kirjoittajan vuosi sisältää:

 • "Kirjoittajan vuosi" -verkkokurssi, jolle tulee uutta vain vuosijäsenille suunnattua materiaalia kuukausittain (arvo 200€) // Huom! Osittain samaa materiaalia kuin vuoden 2021 kurssissa, osittain uutta!

 • Lyhytproosaa vasta-alkajille ja edistyneille -verkkokurssi (arvo 80€) // Huom! Ei sis. henkilökohtaista palautetta, mutta sitä saa halutessaan pienestä lisämaksusta
 • Miki Liukkosen kirjoittajakoulu -verkkokurssi (arvo 65€)

 • Kirjaunelmista totta! Kirjoita kirja 50 päivässä - 50 päivän kirjoitushaaste (arvo 65€)

 • Matalan kynnyksen runopaja: "Oman elämäsi runoilija" -verkkokursssi (65€) // Huom! Ei sis. henkilökohtaista palautetta, mutta sitä saa halutessaan pienestä lisämaksusta
 • Luovan kirjoittamisen verkkokurssi: Löydä kirjoittamisen ilo ja flow! (arvo 45€)

 • Luovan kirjoittamisen jatkokurssi: Uutta virtaa ja iloa kirjoittamiseen! (arvo 49€)
 • Kirjoita unelmasi esiin! Lempeä ja inspiroiva kirjoitusmatka omien unelmiesi maailmaan -verkkokurssi (arvo 37€)

 • Kielenhuollon tehokurssi: Kertaa kirjoitussäännöt ja kirjoita sujuvammin! (arvo 49€)
 • Inspiroidu bloggaamaan! Blogikirjoittamisen verkkokurssi (arvo 45€)

 • Vaikuttavan viestinnän mestari: Näin kirjoitat myyviä ja vaikuttavia tekstejä! -verkkokurssi (arvo 65€)

 • Aivan paskojen tekstien kurssi: Kirjoita niin huonosti kuin osaat! -verkkokurssi (arvo 13,13€)

 • Muita vuoden aikana julkaistavia uusia verkkokursseja (arvo yht 100-500€)!

 • Webinaarit / kirjoitusillat / kirjoittajatapaamiset verkossa vain ryhmäläisille (vuoden aikana noin 5kpl, arvo 100-200€)

 • Suljettu Facebook-ryhmä sekä keskustelufoorumit kurssialustalla

Voit aloittaa yllä listatut olemassa olevat Kirjoittajaklubin kurssit milloin tahansa vuoden aikana ja käydä niitä omaan tahtiin. Lisäksi vain jäsenille avoin, oma ”Kirjoittajan vuosi” -verkkokurssi on käynnissä koko vuoden ajan, ja sinne tulee uutta inspiroivaa materiaalia kuukausittain.

Suljetussa Facebook-ryhmässä voit jakaa omia tekstejäsi ja kokemuksiasi kannustavassa ilmapiirissä sekä saada palautetta ja antaa palautetta muille! 

Tämä paketti ei sisällä henkilökohtaista palautetta teksteistäsi, mutta avaamme vuoden 2022 aikana palautepalvelun, joka on sinulle jäsenenä huomattavasti edullisempi! 

Vuoden aikana järjestämme verkossa etäyhteydellä noin 5kpl live-webinaareja / kirjoitusiltoja, jotka ovat ilmaisia vuosiryhmäläisille.

Mitä vuosijäsenyys EI sisällä?

 • Pakollisia suoritteita tai velvoitetta käydä kursseja tai osallistua mihinkään, mihin et halua

 • Kokoontumisia tai pakollista läsnäoloa tietyssä paikassa tiettyyn kellonaikaan (eli kaikki tapahtuu verkon välityksellä)

 • Henkilökohtaista ohjausta tai palautetta teksteistä
 • Osa Kirjoittajaklubin verkkokursseista ei sisälly VIP-vuosijäsenyyden hintaan (mm. Vapaan kirjoittamisen verkkokurssi ja Luova elämäkertakirjoittaminen ja autofiktio), mutta voit halutessasi osallistua niillekin erillisellä maksulla

 • Osa Kirjoittajaklubin maksullisista live-webinaareista ja kirjoitusilloista verkossa ei sisälly VIP-vuosijäsenyyteen, mutta voit halutessasi osallistua niihinkin erillisellä maksulla

Mitä jos olen jo osallistunut useille tai kaikille listassa mainituille kursseille? Kannattaako minun silti tulla mukaan?

Kirjoittajan vuoden pakettiin lisätään vielä vuoden 2022 aikana uusia, aiemmin julkaisemattomia verkkokursseja ja live-webinaareja. Lisäksi vuoteen kuuluu ryhmän tuki koko vuoden ajan. Vastaus on siis kyllä, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kenelle VIP-vuosijäsenyys sopii?

Kirjoittajan vuosi sopii esimerkiksi Sinulle, joka:

 • Haaveilet kirjoittamisesta, muttet oikein tiedä mistä aloittaa TAI et meinaa löytää kirjoittamiselle aikaa tai motivaatiota

 • Haluat kirjoittaa itsellesi tärkeistä asioista ja käyttää kirjoittamista itseilmaisun ja kenties myös itsetuntemuksen kehittämisen välineenä

 • Etsit kirjoittamiseen (tai vaikka koko elämääsi) uutta inspiraatiota ja luovuuden virtaa

 • Olet kiinnostunut luovuudesta ja haluat vahvistaa omia luovia voimavarojasi

 • Kaipaat tukea ja kannustusta kirjoittamiseesi

 • Tahdot kokeilla kirjoittajana uusia juttuja ja löytää tai vahvistaa omaa ääntäsi

 • Haluat tehdä kirjoittamisesta tavan tai rutiinin, joka tuo sinulle energiaa ja merkitystä

 • Haaveilet oman kirjan kirjoittamisesta tai esimerkiksi blogin, podcastin tms. tekemisestä

Kenelle se ei sovi?

 • Kirjoittajan vuosi ei välttämättä sovi sinulle, jos etsit ennen kaikkea täsmällisiä sääntöjä ja ohjeita kielenhuoltoon tai kirjoitustekniikkaan, sillä VIP-vuoden aikana keskitymme enemmälti jokaisen omaan luontaiseen tapaan tuottaa tekstiä ja luoda uutta rohkeammin, vapaammin ja luovemmin luontevasti omalla tyylillään 

Miksi vuosijäsenyys?

Kirjoittajan vuosi 2021 oli menestys, ja mukana oli satoja kirjoittajia ympäri Suomea ja maailmaa. Siksi kokosimme tulevalle vuodelle entistäkin järisyttävämmän paketin inspiraatiota, kirjoittamisen iloa ja luovuuden virtaa! Haluamme tarjota tämän paketin kautta sinulle jotain erityistä. Uskomme myös, että ryhmässä on voimaa. Kun joukko erilaisia kirjoittajia kokoontuu tämän ryhmän yhteydellä yhteen, niin koko ryhmän energia ja innostus kannattelee ja tuo jokaiselle osallistujalle uudenlaista luovuutta ja energiaa kirjoittamiseen.

Tämä on erityinen ryhmä ja rajatun ajan voimassa oleva tarjous, joten jos kuulet luovuutesi ja unelmiesi kutsun, niin ilmoittaudu ihmeessä mukaan!

Kirjoittajan vuosi käynnistyy 1.1.2022 ja jäsenyytesi on voimassa vuoden 2022 loppuun asti. Kaikki materiaalit ja kurssit ovat siis käytössäsi koko vuoden ajan ja voit edetä täysin omaan tahtiin. Tarjous on saatavilla vain rajoitetun ajan ja paikkoja on rajattu määrä, joten suosittelemme varaamaan ja varmistamaan oman paikkasi heti, kun tiedät haluavasi tämän paketin.

Kirjoittajan vuodesta on sanottu näin:

“Ihan huippu! Ekat viikot on takana ja tämä on tosissaan auttanut tuomaan rutiinia ja uskallusta kirjoittamiseen! Lämmin suositus!” (Katja)

“Olen mukana kurssilla ja olen ollut tyytyväinen alkuun, inspiraatio ja ennen kaikkea halu kirjoittaa on löytynyt uudelleen.” (Sari)

“Minulla on kokemuksia kahdesta eri kurssista viime vuoden ajalta. Innostuin kirjoittamaan juuri saamieni inspiraatioiden ja tehtävien avulla. Syntyi kirja, jota en koskaan olisi uskonut.” (Liisi)


Tietoa Kirjoittajaklubista

"Kirjoittajan vuoden" sinulle tarjoaa suurella sydämellä Kirjoittajaklubi, jonka tarkoituksena on kannustaa ihmisiä kirjoittamisen pariin ja löytämään yhteyden omaan luovuuteensa kirjoittamisen avulla. Kirjoittajaklubi inspiroi kaikenlaisia ihmisiä kirjoittamaan vapaammin, luovemmin ja rohkeammin omalla äänellään!

Lue lisää Kirjoittajaklubista ja katso kuvaukset verkkokursseista osoitteesta: kirjoittajaklubi.fi